| gonzolino a întrebat:

Salut.Am fost intr-o relatie 8 luni.Ma suna intr-o seara sa-mi spuna ca nu este pregatita pentru o relatie.Pana atunci nu mi-a dat nimic de inteles in legatura cu acest aspect. O iubesc cum nu am iubit pe nimeni si chiar nu pot sa o scot din minte, i-mi lipseste mult. A fost cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat si nu credeam ca o sa tina atat de putin.As vrea sa fim din nou impreuna dar chiar nu stiu cum sa fac asta. Poate gasesc aici un raspuns.Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Artemisia a răspuns:

Buna.
Inteleg ca o iubesti foarte mult, dar se vede ca fata numai are nevoie de tine.
Daca tinea la tine atat de mult, atunci de ce nu s-a despartit de tine face to face.Adica sa fim serios,sa iti spuna ca va despartiti la telefon,cam nesimtita.
Ea sigur a gsit pe cineva si s-a gandit sa iti dea papucii.
Tu esti un baiat care pune suflet,dar in situatia asta chiar nu are rost.
Nici macar nu a putut sa te cheme la un suc sau in parc si sa iti spuna ca s-a terminat?
Asta demonstreaza cat tine ea la tine.
Nu mai pierde timpul gandindute la ea,ca iti irosesti timp important din viata,oricum e scurta, macar traieste-o cum trebuie.
Sunt atatea fete pe Terra, o sa gasesti si tu una care ar face orice pentru tine.
Succes in viata!

P.S.Scuze ca ti-am dat un raspuns care poate te va intrista,dar acesta este adevarul, chiar daca e dur, trebuie sa-l accepti.

6 răspunsuri:
| kasandrrrrra a răspuns:

Pai sunt mai multe varianta. Si eu am fost intr-o relatie luunga si l-am iubit cum nu am iubit pe nimeni. As fi facut orice pentru el. Au trecut 7 luni de cand ne-am despartit dar eu il mai iubesc, in adancul sufletului mai exista o mica speranta ca ne vom impaca. Insa pana atunci incerc sa il uit ( ies cu fetele, ma duc la film, shopping, chestii funny ). Asta ar fi o solutie, cu timpul o sa uiti. eu sunt fata si daca ti-a spus asa, asta e un pretext. ori a gasit pe altcineva ori s-a plictisit de tine. Ai putea sa incerci sa o aduci inapoi asA: adu-i aminte de amintirile frumoase pe care le-ati petrecut impreuna, cheam-o afara si spune-i tot ce simti pentru ea, fa-i un mic cadou ce sti ca ii place mult ca sa ii demonstrezi ca o iubesti. sau daca vrei sa vezi daca mai tine la tine, stai cu o fata si vezi cum reactioneaza. daca e indiferenta inseamna ca nu ii pasa si nici nu i-a pasat ( pentru ca o relatie de 8 luni nu se uita asa usor ). daca nici una din astea nu dau rezultate, imi pare rau, dar trebuie sa iti iei gandul de la ea si sa o uiti straight face sper ca am fost de folos

| gonzolino explică:

Merci mult kasandrrrrra.Pe cineva nu are stiu sigur asta pentru ca unul din prietenii mei buni este cu sora ei iar sa se fi plictisit de mine, nu cred ca i-am dat motive. Oricum iau in considerare tot ce mi-ai spus si merci inca o data.

| d3utzsa a răspuns:

Si eeu vreau sa ma impac cu fostul meu iubit p care il iub mai mult ca viata mea! sunte desp de 1 ancrying
paerea mea este ca daca te iub si ea cu siguranta te va cauta! hai sa iti spun ce mi s-a int mie cu fostul.
nu am vb deloc cu el timp de 1 ancryingne vedeam la liceu in fiecare zi, treceam uul pe langa altul ca si cum nu n-am cunoste.nu stiu cum am putu sa ma abtin dar asta a fost! iar acum vreo luna m-a scos de la ign si vb mai mereu; x
chiar maine vine la mine cu toate ca nu ne-am impacat! deci parerea mea este sa o lasi ktv lunik sa iti simta lipsa si daca te iubeste te va cauta sau daknu te cauta ea, caut-o tu dupa vreo 2-3 luni si cu siguranta va fi foarte bucuroasa ca ai cautat-o si nu ai uitat-o!

| necu91 a răspuns:

Ia in calcul toate variantele: nu va potriveati, ne te merita, ai tot timpul sa cunosti persoana care sa -ti raspunda sentimentelor tale. De ce sa fii cu o persoana care nu are aceleeasi idealuri ca tine. 8 luni nu e o perioada asa lunga, daca treceau 5 ani aveai de ce sa regreti, asa ca poti sa vezi motivul adevarat pentru care s-a produs ruptura, repara ce se poate si daca nu, tot inainte! Dialogul deschis e cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci. Mult succes!

| Artemisia a răspuns:

Ma bucur ca mi-ai ascultat sfatul.Noroc in viata.

| izabela_9905 a răspuns:

Este ca nu vrea sa se coplice si gasit pe altcineva mai bun am patit-o la fel dupa 8 luni mi-a spus la fel ca nu este pregatit si eu sunt disperata si acum dupa 3 luni fara el nu stiu ce pot sa fac dar stiu ca nu as putea sa il mai iert ca m-a lasat pentru alta la fel cred ca ai patit bafta uito