Eu zic asa, daca sentimentele tale pentru M ar fi fost atat de puternice incat sa te vezi cu ea pentru totdeauna, G nu ar mai fi existat sub nici o forma in toata povestea asta. Ceea ce ai ajuns sa simti pentru M din punctul meu de vedere e atasament, e siguranta si obisnuinta, iubire mai mult sau mai putin daca te gandesti la G. Iar G e tipa noua cu care inca n-ai reusit sa dezvolti prea multe activitati care sa iti confirme cu cat e mai buna decat M, G e o tipa atractiva momentan, e nou, e necunoscut, e lipsa de monotonie deocamdata, si spun decomadata pentru ca intr-o posibila relatie cu ea dupa 2 ani o sa ajungi sa spui acelasi lucru.
Eu zic sa analizezi un pic mai mult situatia in care te afli, cu oricare dintre ele ai alege sa ramai te vei raporta la experienta de acum si mai tarziu vor aparea si reprosuri pe faza asta, daca alegi sa pastrezi pe oricare dintre ele sa-ti asumi asta. Ai putea pentru linistea ta si a lor, sa indepartezi legaturile, o luna sau doua nu strica pentru a te reabilitatea emotional, ulterior o sa poti sa o iei de la capat cu o alta ea si cu atentie sa nu ajungi intr-o situatie asemanatoare. Tu stii mai bine ce simti, dar daca iti pasa cat de cat de ele, asta ar fi o varianta buna. Succes in tot ce-ti propui si sper sa iei o decizie inteleapta!
Baga o poza ceva si iti zic eu ce sa alelgi. Daca nu ai experienta atunci sigur vei alege la nimereala,iar daca alegi ceva gresit,tu stii ce o sa faci dupa.
Nu stiu nici cum arati tu, ma refer daca esti gras sau slab, dar daca esti gras, eu zic sa le tii pe ambele asa slabesti si ajungi la cum ar trebuie sa fii .
Deci dupa pozele fetelor pot sa zic ca fizic pe care, iar dupa mai trebuie ceva amanunte, asa ce spui tu ca stai cu una de 2 ani,alta acum,ce are una n-are ailanta si tot asa,nu pot decat sa dau cu banu
Cand esti f tanar nu te uiti exact la ce trebuie,bine asta daca vrei un viitor cu o fata, daca vrei sa ramai cu ea, apoi anii trec, tu capeti ceva experienta si vei descoperi ca fata cu care esti nu prea e cea la care visai, ori ca nu este cum ai vrea tu sa fie, mai ales din pct de vedere fizic.Ca urmare tu poti ramane cu oricare, dar nu le lua de nevasta stai cu ele, capeti experienta, dupa o sa mai vezi tu ce o sa faci.Acum o fata poate arata f bine, dar cand o sa treaca de 30 de ani poate sa se faca grasa, poate tie nu-ti plac fetele grasute, naspa.treb sa ai experienta sa stii dinainte cum vor arata ele peste ani.Cineva care stie unde si la ce anume s-a se uite va sti cum o sa arate o fata de 18 ani sa zic peste 10-15, sau 20 de ani , deci este bine ce spui ca trebuie cineva mai cu experienta sa iti dea un sfat ceva.Dar sfaturile nu se dau asa in public nu ca sar plati dar nu e frumos, mai citsc si altii sau altele, mai ales alte fete si nu se cade sa faci asta public.
Daca simti nevoia sa alegi dintre ele, si nu stii ce sa alegi, atunci e clar, niciuna din ele nu e tipa potrivita pentru tine.
Cand vei avea tipa potrivita alaturi, nu vei mai avea parte de astfel de ipostaze, nu va mai exista aceasta intrebare, pur si simplu ea va fi tot ce vrei, tot ce ai nevoie, indiferent ca nu are ceva, ce poate au altele.
In relatia mea de 2 ani deja intervenise si monotonia si obisnuinta m-am daruit complet i-am facut mereu poftele si tot ce a dorit cel mai mult ma gandesc la fata noua dar ma gandesc daca fac aceas greseala iar sa ies tot din greseala cu alta...
Cam asta e problema.
Cel mai adesea in relatii intervine monotonia, si comoditatea, iar de aici nu prea are nimeni de castigat.
Fie incerci sa pastrezi flacara cat mai mult posibil, fie incerci sa o reaprinzi din cand in cand.
Nu pot sa-ti zic ce a faci, dar, oricum ar fi, trebuie sa cauti o persoana alaturi de care sa te simti complet, sa nu mai vrei o alta daca o ai pe ea.
Eu mereu am zis ca daca te gandesti la altcineva, e clar ca nu mai ai sentimente pentru cel/cea cu care esti intr-o relatie.