| Abcdef12345677 a întrebat:

Salut, am mai pus o întrebare legata de relația mea iar acum am o mare dilema. Locuiesc cu doua gemene de ceva vreme, totul e ok pana nu fac diferențe. De doua săptămâni ma cert cu cea care mi a fost prima data aproape timp de un an de zile. Întrebarea mea este următoarea: ce ar trebui sa fac? Nu ma pot decide, nu știu ce sa aleg, voi ce ați face în locul meu?!
Aici ma refer la faptul ca prima din ele este geloasa, are probleme câteodată când observa ca sunt mai apropiat de cealaltă, ne certam des pe chestia asta iar astăzi mi-a spus ca vrea sa luam o decizie împreună sa vedem cine cu cine rămâne sau cum facem de acum înainte.
Ce sa fac? Cu ea am 1 an de zile, mi a fost aproape în toate momentele bune și rele, a fugit de acasă pentru mine și multe alte lucruri. Cea de a doua este mai cu capul pe umeri, mai isteață, buna la pat si cu ea nu ma cert. Presupun ca astea sunt pe moment ca locuim împreună doar de doua luni dar în general pare mult mai ok. Ce ma fac, va rog dati-mi un sfat oricare ar fi el.
Comentariile răutăcioase nu își au rostul. Dacă ma întrebați de care îmi place răspunsul este "cea de a doua". De iubit nu prea se pune problema din cate vad nu simt marea dragoste în momentele astea.

2 răspunsuri:
| raluk27 a răspuns:

Frate, esti într-o mizerie pana la gat si într-o cloaca de nedescris.
Daca nu simti marea dragoste, eu zic sa te retragi. A placea una dintre ele, nu e suficient ca sa le faci sa se certe.
Cauta-ti marea dragoste in alta parte.

| Lawliet14 a răspuns:

Tu efectiv nu simti dragoste si profiti de tipele astea.