anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am mari probleme cu parintii mei mai ales cu mama.
Ea in tot deauna STRIGA SI BATE chiar daca nu am facut nimic.
Nu am prietene din cauza ei nu ma lasa sa ies cu ele si prietenelor mele nu le place sa ma cheme afara caci stau cu sora mea mai mica.
La scoala este un baiat care spune ca sunt *** si de altele si mama mea ii ea apararea lui la care el ma face de rusine la toata clasa si mama mea ma face in toate felurile MINCINOASA, URITA etc.
NU POT CONTINUA PLING TOATA NOAPTEA CHIAR SI ACUM CIND SCRIU, VA ROG, ajutor
DAU FUNDA
MERSY

10 răspunsuri:
| William a răspuns:

Ma fata pune mana pe o teava si scoate-i dintii maica-tii. Ori asta ori o sa continui viata asa.

| Deaad a răspuns:

Imi amintesti de un tip(varami-o). Oricum, exista si felul asta de parinti, eu sincer cred ca au ceva la cap(nu te supara). Am vazut ca bat si cearta copiii fara nici un motiv la greu...
Sfatul meu e sa vorbesti cu ea(posibil ai vorbit) si daca nu vrea si nu vrea si tot nu vrea sa asculte si te injura, te bate in continuare, renunta si nu o mai baga in seama.Inteleg ca esti trista dar nu mai te stresa ca nu face bine sanatatii.Nu o baga ion seama si gata.
P.S:Sper sa nu devii emo(am glumit, scuze)
Ca sa-ti mai treaca supararea poftim:
http://www.youtube.com/watch?v=v2AC41dglnM&feature=kp
\m/

| NGheorghe a răspuns:

Degeaba plangi si ceri ajutor ca noi nu prea avem cu ce te ajuta. Eventual cand tu vei fi mare si vei avea copii ai face bine sa nu STRIGI SI BATE daca ei nu au facut chiar nu au facut nimic big grin.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Probabil mama ta a ramas cu niste intamplari marcante din copilarie greu de rezolvat prin „discutii".
O solutie este sa gasiti o persoana mai autoritara in fata ei care ar putea sa o trezeasca la realitate. Un psiholog, de exemplu, sau o ruda la care tine si de parerile careia tine cont.
Ceea ce ti se intampla este un abuz, tu trebuie sa ai convingerea clara ca mama ta spune vorbe goale si ca tu stii ce esti de fapt. Intamplarile astea te vor face sa fii mai puternica in viata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Haide la mine şi o să am eu grijă de tine toată viaţawinking

| missandrab a răspuns:

Pfhhh....Pe termen lung te va afecta, iti va scadea increderea in tine si intr-un final, vei ajunge sa o urasti si nu din vina ta. Intreab-o ce probleme are, hormonale sau psihice? Bine, nu chiar asa... Se poate ca relatia dintre parintii tai sa nu fie una ok, dar asta ar trebui sa o apropie pe mama ta mai mult de copiii ei. Cert e ca are niste probleme, vorbeste cu ea, cand e mai calma, spune-i cum te simti si intreab-o de ce se poarta asa. Cere-i sa fie mai rabdatoare cu tine, poate esti un copil mai dificil. Zi-i ca o intelegi si ca vrei sa fii alaturi de ea, daca are nevoie de sprijin moral.
Daca nu merge, vorbeste cu bunicii tai despre asta.

| Trebla a răspuns:

Sincer nu stiu ce sa zic. Nici nu stiu daca chiar ii adevarat ce zici, poate ca doar,, manipulezi" ca sa zic asa ceea ce scrii.
Dar daca e adevarat vorbeste cu mama ta, daca nu vrea sa inteleaga arata-i tu doar respect si incearca sa o ignori pe cat posibil(doar daca ea nu vrea sa inteleaga).
Daca te intelegi mai bine cu tatal tau petrece mai mult timp cu el.
Dumnezeu spune clar in Biblie "Cinsteste pe tatal tau si pe mama ta, ca sa-ti fie bine si sa traiesti ani multi pe pamantul pe care Domnul Dumnezeul tau ti-l va da tie"
Asa ca daca tu ii respecti pe ei si esti ascultatoare si ei ar trebui sa iti respecte drepturile si sa iti arate un minimum de respect.

| CoquineNoire a răspuns (pentru Trebla):

Deci fata asta isi spune of-ul care e destul de serios, si tu i-o bagi p-aia cu porunca cinstirii parintilor?
vai de steaua voastra de ignoranti ce sunteti, atata timp cat habar nu aveti cum e, nu aveti niciun drept sa va dati cu parerea in necunostinta de cauza.
astfel de cazuri EXISTA, sunt parinti dementi, tembeli, care nu-si iubesc copiii, care nici un scuipat intre ochi nu merita si cinstitul aici nu-si are locul.
si de ce zici mai intai sa ii respecte ea pe parintii ei, drept urmare, sa fie si ea respectata?
asta denota faptul ca prima vinovata ar fi ea.
atata timp cat un parinte nu stie sa se faca placut, care isi arata constant ura fata de copil, respectul din partea copilului nu-l merita din start.
nu ma respecti, nu te respect, asta tine si cand e vorba de parinti, mai ales cand vine vorba de ei.
superioritatea asta "eu te-am facut, sunt maica-ta si trebuie sa ma respecti" se anuleaza in astfel de cazuri..."mars in mortii ma-tii de mama de ca ca ce esti".
are tot dreptul sa-i dea in lula ei daca ei nu merita sa-i fie parinti si se comporta ca dracu.
din ce povesteste nefericita asta mica, eu trag concluzia simpla: maica-sa si-a ratat cariera de parinte si merita sa fie tratata cu dispret pana ajunge pe banii ei sa plece de acasa.
dar in timpul asta, daca nu reuseste sa plece la alta ruda mai ca lumea, se va abate in mod negativ asupra ei modul de viata si tratamentul la care va fi supusa zilnic.

| missandrab a răspuns (pentru Trebla):

WTF? Daca mama ma bate si face ca toate alea mereu cu mine, fara motiv, sa-i pup picioarele? ce sa-i fac? Nu se presupune ca ea ca mama, ar trebui sa ma iubeasca? MA duc sa-i arat ce scrie in Biblie: Uite mama, aici zice ca trebuie sa te cinstesc, bate-ma, fa-mi ce vrei, ca accept. Sau esti pe deviza: eu te-am facut, eu te omor?

| BlackRipper a răspuns:

Incearca sa suni la protectia copilului, numarul trebuie sa il cauti pe internet deoare (din cate stiu) difera pentru fiecare judet sau oras. Ar trebui sa te ajute si in cazut abuzurilor verbale frecvente din partea parintilor.