Alți la 24 sunt căsătoriți ce tot vorbești acolo, mai are 4 ani și a făcut 28 om în toata firea. Timpul trece nu stă până se deșteptează x sau y sau până își face ditamai casă apoi să îi cadă una în brațe.
Este o problemă dacă îl macină chestia asta. In fine cele care nu vor timizi s-au ceva de genul sunt doar fițoase de moment, până ajunge să cunoască băiatul si parintii lui. Stiu multe care se dau mari figurante, si sunt vai de ele, care în final ce să vezi, au legat prietenie chiar cu acela care cândva il ignora.
Da,dar nici nu trebuie sa te gandesti ca vei singur toata viata...dar incearca f2f sa te bagi in seama, sa fi tu fara sa iti pese de ce spune lumeaaa...fi mai indraznet
Problema e ca nu stiu ce sa zic ce sa vorbesc atunci cand vad o fata, pur si simplu nu stiu ce sa zic cum sa ma bag in seama cu ea
Salut, depresia si disperarea vine de la faptul ca ii dai dopamina constant la creier din nou si din nou si te trezesti ca cere din ce in ce mai mult pana ce nu mai ai ce sa-i dai. Daca te-ai opri din mast***** atunci creierul tau nu s-ar mai gandi constant la femei. Suna contradictoriu cu ce a zis cineva mai sus, dar recomand sa incerci pe pielea ta sa vezi ca functioneaza.