| bymhyt a întrebat:

Salut, am nevoie de ajutor, sunt baiat am 23 de ani si pana acum nu am avut o relatie cu o fata, pur si simplu nu pot sa imi fac iubita, nu reusesc, nu sunt eu cel mai frumos baiat dar nu sunt nici cel mai urat. Chestia asta ma mananca psihic, ma gandesc tot timpul la asta si simt ca nu imi gasesc locul in lume, ma gandesc ca poate sunt vrajit sau fermecat (bunicii mei unde stau au avut o vecina care se ocupa cu asa ceva si se mai lega de familia mea si de asta cred, plus ca sora lui mama este singura si acum si nu poate sa isi faca prieten si nu stiu ce sa mai fac si cu cine sa vorbesc). Eu nu vorbesc chestiile astea cu parintii mei deoarece nu imi place sa vorbesc chestii din astea cu ei, tot timpul ma gandesc si sunt trist si nu stiu ce sa mai fac, am noroc cu pasiunile mele pe care pun tot accentul pentru a incerca sa uit si sa ma simt si eu bine, orice sfat orice idee e binevenita. Ps sunt din Timis

35 răspunsuri:
| Legion7X a răspuns (pentru AdelinaC):

Alți la 24 sunt căsătoriți ce tot vorbești acolo, mai are 4 ani și a făcut 28 om în toata firea. Timpul trece nu stă până se deșteptează x sau y sau până își face ditamai casă apoi să îi cadă una în brațe.
Este o problemă dacă îl macină chestia asta. In fine cele care nu vor timizi s-au ceva de genul sunt doar fițoase de moment, până ajunge să cunoască băiatul si parintii lui. Stiu multe care se dau mari figurante, si sunt vai de ele, care în final ce să vezi, au legat prietenie chiar cu acela care cândva il ignora.

| Addaaa14061 a răspuns (pentru bymhyt):

Da,dar nici nu trebuie sa te gandesti ca vei singur toata viata...dar incearca f2f sa te bagi in seama, sa fi tu fara sa iti pese de ce spune lumeaaa...fi mai indraznet

| bymhyt explică (pentru Addaaa14061):

Problema e ca nu stiu ce sa zic ce sa vorbesc atunci cand vad o fata, pur si simplu nu stiu ce sa zic cum sa ma bag in seama cu ea

| Stefxn a răspuns:

Salut, depresia si disperarea vine de la faptul ca ii dai dopamina constant la creier din nou si din nou si te trezesti ca cere din ce in ce mai mult pana ce nu mai ai ce sa-i dai. Daca te-ai opri din mast***** atunci creierul tau nu s-ar mai gandi constant la femei. Suna contradictoriu cu ce a zis cineva mai sus, dar recomand sa incerci pe pielea ta sa vezi ca functioneaza.

| bymhyt explică (pentru Stefxn):

Da inteleg ce spui, eu incerc de mult sa ma las de mast****** dar nu pot, maxim o saptamana as putea sa ma abtin dupa tot acolo ma gandesc si nu pot sa ma abtin, nu stiu cum sa fac sa ma abtin!