| CataleyaPop a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru!
Scriu în numele unui prieten...

Am 2 prieteni, Alex și Alexandra. Alex este cel mai bun prieten al meu și Alexandra este o prietenă. Am aflat că Alexandra este îndrăgostită de mine iar Alex este îndrăgostit de Alexandra. Problema îi că Alexandra a fost diagnosticată cu cancer, iar doctorii i-au dat puțin timp de trăit. Problema îi că Alexandra vrea să petreacă timp cu mine, dar eu simt că l-aș trăda pe Alex dacă petrec timp cu Alexandra, și mă simt prost dacă nu petrec timp cu ea, din cauza timpului pe care îl mai are de trăit. Nu aș vrea să supăr pe nimeni, dar nu pot să îi zic la Alexandra că nu pot să îmi petrec timpul cu ea din cauză că simt că îl trădez pe Alex. Ce aș putea să fac?

4 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Nu trădezi pe nimeni, ascultă-ți doar sufletul!

| siriusblack98 a răspuns:

O astfel de intrebare este de-a dreptul stupida in contextul in care este vorba de ultimele clipe ale unei persoane. Da-l dracu pe ALex, ca aici mai importanta este Alexandra. Tu pe ea trebuie sa o faci fericita in aceste ultime momente. Conteaza ce isi doreste ea, pe Alex da-l in.p... mea.

| CataleyaPop explică (pentru siriusblack98):

Mulțumesc de răspuns! O să-i transmit!

| adryang78 a răspuns:

Este o situație delicată aici, dar rezolvarea ar putea fi mai simplă decât crezi. Dacă Alex este prietenul tău cel mai bun, va înțelege situația, chiar dacă e dureros. Și dacă într-adevăr este îndrăgostit de Alexandra, va face tot posibilul ca ea să fie fericită, mai ales în ultimele clipe.
E trist, foarte trist să citesc despre astfel de drame... Presupun că sunteți tineri, poate chiar adolescenți, este cu atât mai cumplit. sad
Va fi o perioadă grea pentru voi trei, de Alexandra și familia ei nu mai vorbesc. E posibil ca această perioadă să lase inște traume în urma ei, de aceea te sfătuiesc să iei în calcul câteva ședințe cu un psiholog.
În ce-l privește pe Alex, discută cu el deschis, am convingerea că va înțelege.