Salut,
Chiar daca avea nevoie, putea sa ceara, era mult mai ok.
Eu as renuta la ea constient 100% ca nu e o greseala.
Nu are de unde sa-i aduca inapoi? Dar ea nu produce nimic? O tineai pe ochi frumosi?
Daca da, nu stiu ce sa zic, mai bine ma abtin!
Repet, las-o si o sa-ti dai seama ca ai facut o alegere ok.
Va intelegeti bine probabil pentru ca stie sa minta si in alte privinte, nu cand vine vorba de bani. Nu stiu cum poti sta cu o asemenea persoana, pe mine doar din ce mi-ai zis m-a apucat un dezgust oribil. E ingrozitor ce face, acum ca stii de ce ia bani, putea sa fie sincera cu tine si sa-ti zica ca mai ia, dar a ales sa minta si sa fure in continuare, de ce naiba mai stai cu-n asemenea om?
Ai face bine daca ai renunta la ea. Toata viata va face asta. De ea te poti lipsi oricand dar parintii iti sunt parinti pana la moarte.
Degeaba va intelegeti voi daca ea minte. Vrei sa fii dus de nas si mintit toata viata? Faci o mare greseala daca te casatoresti cu ea. Fata are hotia si mintitul in sange lucru care cu varsta se va accentua. Fii barbat si suferi acum putin despartindu-te de ea decat sa suferi ca un prost toata viata pe urma. Bafta.
Nu ai cum sa gresesti baiete, pentru ca femeia aia este cleptomana!
Cleptomania este o boala grava, care nu se trateaza. Daca a indraznit sa fure de la ai tai, nu odata ci de 2 ori si nu are obiecul nici sa-i inapoize, sa vezi ce bien o sa-ti fei cand vei avea politia la usa, fiind acuzati de furt de la prieteni si rude, pe unde mergeti in vizite.
Eu spun sa renunti defintiv la persoana asta bolnava si mincinoasa, ca nu-i de trait cu asa ceva in casa. Viitor fericit nu exista, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, va ajunge dupa gratii.
Alți infantili care nu știu cu ce se mănâncă viața familială și după 2-3 ani divorțează și mai rămân și cu un copil care săracul va fi lăsat de izbeliște. Nimic nou sub soare.
Cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea si cu parintii ei sa vezi daca avolo a dus banii si nu in alta parte.Sa vezi daca nu te insala, sau daca nu are alte ganduri.
Daca toate astea nu sunt problema principala atunci posibil sa fie cleptomana si trebuie consultata de un psihiatru.Nu stiu daca poti sa iti asumi asemenea relatie, acum i-a furat pe ai tai dar maine poiamine te fura pe tine sau de unde munceste si intri in belele.
Doamne fereste! Cum sa fure de la ai tai? Si tu cum poti ierta chestia asta? Si daca ierti, pleaca cu ea, nu ii obliga pe ai tai sa suporte o hoata si o mincinoasa la ei in casa. Lor le-a dat cineva moca banii aia sau au muncit pentru ei? Sunt socata ca nu iti dai seama cat e de grav.
O data ai iertat-o. A doua oara nu mai are scuze. E o persoana care nu invata din greseli. Daca o ierti mereu, mereu va face alte si alte fapte de genul asta.
Parerile nu pot fi obiective niciodata.
Noi doar iti spunem ce credem de cuviinta.
Fie se angajeaza si le returneaza banii, fie o lasi dracu' in pace sa isi vada de viata, fara tine.
Prietene,goneste-o tu, fata asta nu merita sa ai incredere in ea, acesta este inceputul asa va face mereu ..nu pot decat sa aprob pozitia parintilor tai, nu numai ca nu le-a dat banii le-a furat altii, despre ce vorbim?
Obsedata de bani. Scapa de ea. Daca zici ca minte mult inseamna ca cel mai probabil a mintit si cu motivul pentru care i-a furat.
Datorita minciunii si a furturilor nu vei putea avea o casnicie fericita (este strict parerea mea).A ramane cu ea este un risc pe care ti-l asumi.Nu cred ca se va schimba in viitor. Daca dupa primul furt nu a invatat nimic, clar nici in viitor nu se va schimba.Sunt sigura ca tu o iubesti, dar oare ea te iubeste?! Stie ca-ti face rau mintind, furand si totusi repeta ceea ce pe tine te raneste...imi pare rau sa spun, din punctul meu de vedere, aceasta nu este iubire.
Am o întrebare simpla pentru tine: ai vrea sa îți petreci toată viata cu o astfel de persoana?