Hai sa iti spun ceva.Si eu am stat cu cineva asa, mai vulcanic cum spui tu si nu s-a oprit totul la o imbrancitura.Si eu am fost prostuta ca si iubita ta incat sa cred ca e înger si ca palma aia nu a fost cine sti ce, dar chiar e ceva urat din partea ta ce nu ar trebui să se întâmple nici din glumă.
Si chiar daca acum, o perioadă nu vei mai repeta, pe viitor nu e sigur.Sau si daca nu vei mai face asta, sigur cu timpul o sa iti dai permisiunea sa te comporți urat cu ea.
Eu una am fost tâmpite ca nu le-am spus alor mei sa il calce pe cap atunci cand ma brusca si lovit.Si l-au văzut în continuare ca pe un ingeras si pe mine ca nebună.Si tot asa a facut, ca drept mulțumire ca putea face si pușcărie daca nu eram eu dar in fine...
Probabil pentru că ei sunt mai bătrâni și cunosc, au experienta, stiu ca lupul își schimbă blana dar năravul niciodata. Ce a făcut asa grav de i-ai dat o palmă? Se rezolva cu vorbe, cu vorbe. Dar faptul e consumat si omul si-o face cu mâna lui.
Nu stiu ce poti sa faci sa le dovedești părinților. Iti dai seama cum te vad ei acum.
Ar trebui sa ii intelegi si pe ei. Se gandesc ca daca le-ai lovit fata o data, clar o vei mai face si a doua oara.
Cred ca solutia ar fi sa le arati ca te-ai schimbat, daca tu spui ca chiar asa e
Încearcă să nu insisti, cum ai proceda dacă ai avea o fiică si ar păți același lucru, cum ai privi omul care ar face la fel, dar din exterior. Cel mai probabil vei stii ce ai de facut, cand o sa privesti detașat anumite acțiuni.