Eu nu inteleg. Vrei un sfat de viața sau îți cauți o iubita. Un sfat îți dau eu. Gândește te doar la tine. Nu te mai gândi sa ajuți pe nimeni, fi mai egoist. Gândește te ca ai doar o viața, e viața ta asa cum e ea trăiește o. Nu trai sa ajuți pe nimeni pentru ca nimeni nu îți trăiește tie viața. Dacă tu ești fericit, treci mai usor prin probleme, in schimb dacă ești stresat mereu din cauza ca trebuie sa ajuți și pe alții cum ar fi familia sau prietenii, atunci vei îmbătrâni devreme, trec anii și tu toată viața ai muncit și trăit pentru alții. O iubita îți vei găsi, trebuie sa încerci sa cunosti fete la locul de munca sau pe internet. Va fi bine
Mulți Ani înainte. Din fericire mai este și câte una care nu e nebuna? de exemplu eu nu am parte de dragoste și nu mă iubește nimeni? mereu am fost urâtă de toți și disprețuita, am aproximativ 1.60 cm 46 kg și 33 de ani și deși sunt o fire jucăușă iubitoare totuși nu sunt iubita de nimeni și Toți îmi spun ahh ce Bună ești dar m-am gândit la un lucru, de ce toți îmi spun că sunt Bună numai pentru sex și pentru căsătorie nu? Asta nu înțeleg.
Am pus emoticoane dar văd ca arata semnul întrebării
Noi barbatii in zilele noastre, vrem sa ne stabilim financiar, statutul nostru de bărbat, si dupa aceea ne facem o familie, si din aceasta cauza preferam sa gasim partenere care ne satisfac sexual, intram in modul de "primată" in acele momente, ca sunt unii care nu vor sa progreseze si sa aiba abundentă in viata pe toate planurile, asta este, nu e vina ta ), din punctul meu de vedere, o femeie intra in viata unui barbat ca sa sporeasca stima de sine si curajul de a sta im fata vieții cu curaj.
Mai multe de atat nu vreau sa zic ca o sa intru in alta zonă.
Cheers.