| PisicaNirvanista a întrebat:

Am nevoie de niste pareri si de mult ajutor:am picat sa zicem in prima dragoste adevarata si nu stiu ce sa fac.Situatia sta asa:ma intelegeam foarte bine cu aceasta fata si incetul cu incetul a inceput sa-mi placa de ea...Am vorbit cu un coleg sa vada daca si ea ma place si dupa am avut putin de asteptat.Colegul respectiv mi-a spus ca tot evita sa zica(nu ma prea mir) si ca nu a aflat nimic. Zilele urmatoare a tot dat semne ca ma place,dar din ce am inteles eu din ce discuta prietena ei cea mai buna pe hol cu cineva(nu trageam cu urechea, pur si simplu am auzit) era deja cu cineva...In zilele ce au trecut numai cu gandul la ea eram si de cate ori aveam ocazia vorbeam cu ea(pe facebook,telefon sau chiar fata in fata cu ea).Azi un prieten mi-a atras atentia sa ma uit putin pe twitter pe peretele ei si am vazut urmatorul lucru:"Relationship:Astept un mircol rolling on the floor". Atunci m-am hotarat sa-i spun si sa vad daca ma place.Dar(mereu trebuie sa fie un dar), am 2 lucruri care trebuie sa le mai rezolv:1.Prietena ei cea mai buna sta mereu langa ea 2.Cum sa i-o spun.
Mda,cam asta e si sper ca ma puteti ajuta cat mai repede, merci!

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu lasa nici o sansa sas treaca. Daca tii mult la ea fa orice este frumos si legal. Cumpara-i o floare si daruiestei-o.

11 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Roaga-o pe prietena ei sa te lase sa vorbesti cu ea ceva, in particular. Spune-i ca-ti place si ca ai dori sa ai o discutie serioasa cu ea. Invit-o undeva (oricum intr-u spatiu public nu acasa) si daca accepta este bine.

| PisicaNirvanista explică (pentru Salontanul):

Eu ma gandeam sa vorbesc cu acelasi coleg s-o ia pe prietena undeva si sa fac atunci miscarea

| Salontanul a răspuns (pentru PisicaNirvanista):

De ce sa te complici? Daca totusi este cineva care o place pe prietena ei, e altceva.

| PisicaNirvanista explică (pentru Salontanul):

Trebuie sa nimeresc si momentul potrivit...Luni nu sunt sigur pentru ca avem 2 teste->sursa mare de stres + emotiile=nimic bun, as incerca tot in timpul saptamanii, dar marti.Insa asteptarea ma ucide.Cu fiecare secunda simt nevoia de a fi cu ea crescand.

| Salontanul a răspuns (pentru PisicaNirvanista):

Nu lasa nici o sansa sas treaca. Daca tii mult la ea fa orice este frumos si legal. Cumpara-i o floare si daruiestei-o.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate mesajul de pe twitter era chiar pentru tine big grin Vorbeste mai intai cu prietena ei, si spune-i ca vrei sa vorbesti cu ea cateva minute. Roag-o sa te ajute si sa te lasa singur cu ea. Spune-i ce simti, fa un gest dragut si spune-i ca vrei sa iesi cu ea la o plimbare sau la un suc candva dupa scoala sau in weekend si ca iti place zambetul ei big grin

Fetele adora sa le faci complimente de genul.

Mult succes!

| gazaru a răspuns:

Pentru iubire faci orice :*

| Tobbyas a răspuns:

Pai ovidiu, ai facut cea mai mare greseala cand i-ai spus colegei ei ca o placi, pentru ca aceasta i-a spus deja cu siguranta....si nu e prea bine ...mai bine ii dezvalui sentimenetele in fata ( intre 4 ochi ), iar asta o poti face invitand-o undeva, de exemplu la un suc, o ieseala, orice doar sa fiti doar voi 2, iar raspunsul la intrebarea numarul 1 : actioneaza cat mai repede posibil, invitand-o oriunde :la un suc, la o plimbare etc, iar pentru intrebarea numarul 2 : Fii cat de sincer se poate, chiar daca suna ciudat pentru noi baietii din ziua de azi care '' noi toti o dam pe vrajeala '', daca o placi cu adevarat sa fii sincer, iar in cazul in care te va refuza prima oara, nu ezita sa mai incerci si a 2-a oara, si a 3-a oara, pentru ca unele fete te pun la incercare sa vada daca tii cu adevarat ele (depinde de gen de persoana este ). Nu renunta daca o placi cu adevarat!
Iti urez mult noroc!

| PisicaNirvanista explică (pentru Tobbyas):

Merci,dar daca ma refuza si zice ca e cu respectivul, n-o mai intreb, deoarece poate e mai fericita cu el...

| IncorrectUsername a răspuns (pentru PisicaNirvanista):

Da,dar nu uita ca daca el o tradeaza sau chestii de genul, normal tot la cel care o iubea(adica la tine) trebuie sa vina...De ce nu incerci sa ii spui? Nu ai nimic de pierdut, si chiar daca iti da un NU, mai incerci, nu stii sigur daca e cu cineva, poate a pus la misto aia pe twitter...Bafta,ai grija ce faci, sper sa fiti impreuna!happy

| Tobbyas a răspuns:

In dragoste si razboi totul este permis, pentru a obtine ceea ce iti doresti cu adevarat!
Bafta!

| jumpno a răspuns:

Fa-o sa zambeasca.fa-o sa rada.cumparai cv