Prin distanța aia și-a pierdut interesu și conexiunea cu tine. după o pauză de genu e normal să nu ai aceeași relație cu acea persoană
De ce nu o intrebi pe ea?
Noi putem sa-ti dam pareri gresite si sa te necajim, dar comunicarea voastra este importanta, fiindca puteti clarifica situatia.
Intreba-o daca au suparat-o glumele tale, sau ce anume a suparat-o.
Pe lumea asta, daca am comunica mai mult unii cu altii si am spune ce ne supara, sunt convina ca s-ar gasi caii sa se schimbe situatia si sa multumeasca pe toata lumea.
Pey tu nu ai citit ce a scris, ca nu l-a mai bagat in seama pe saracul omu dupa )
Hai, ia o pauza si raspunde doar daca esti intrebat!
Nu e mai simplu sa o suni si sa o inviti undeva?
O sa te refuze la inceput, dar poti sa tragi de la ea o alta data.
Intreaba daca deranjezi iar daca o deranjezi ar fi cazul sa te retragi sa gasesti pe alta, sa inveti din greseli/sa faci o schimbare. Daca esti tipul de om care se milogeste, spameaza fara pauza de minim o zi si raspunde instant inseamna ca tu ai o problema si e si normal sa reactioneze asa(iar dupa cum ai scris intrebarea pari sa fi genul no hate):///
Ca nu e interesata de tine, ceva de genul am patit si eu pana nu mai reuseam apoi eu sa ii citesc ei mesajele cand m-a rugat sa o imprumut cu bani )
Daca n-ar fi interesata de ce mi-ar spune să-i dau mesaje, ca sunt bine venite?
Ea ti-a cerut o favoare in p l m, chiar atat de orb esti sa nu observi asta, macar daca ti-ar fi multumit pentru recomandarile alea ) mai lipsea in mesaj sa zica ceva de genul niste filme romantice sa le urmaresc cu iubitul meu stii si tu colegu' ...iar faptul ca te-a lasat in seen cum patim majoritatea spune totul.