Distanta nu e un motiv sa pui capat unei relatii daca iubesti. Dragostea trebuie sa treaca si peste obstacole ca sa va convingeti ca va iubiti cu adevarat. Tu stii cel mai bine daca merita sa pastrezi aceasta relatie(vorbesc aici de viitorul vostru impreuna) si daca doriti sa fiti impreuna pentru mai mult timp. Daca da, atunci eu zic ca merita sa astepti.Stii cum se zice, cine sufera acum, mai tarziu va fi rasplatit.Succes!
Ai rabdare o vreme.Relatia se va rupe de la sine daca el va fi asaltat de o alta fata. Tu vei simti prima daca s-a schimbat ceva in atitudinea lui.
Vrei sa termini relatia? de ce? Pentru ca va vedeti foarte rar? Conteaza la tine distanta in conditiile in care afirmi ca il iubesti? Eu nu te pot face sa intelegi ce inseamna sa iubesti dar daca ai fi stiut, dincolo de simpla afirmare a acestui lucru, nu ti-ai mai fi pus problema despartirii. Din ce in ce mai putin oameni traiesc iubirea, dincolo de simple gesturi si cuvinte inflacarate.
Buna. Nu indraznesc sa ti spun eu ce ar trebui sa faci. Cred ca cel mai bine ar fi sa ti asculti inima. Daca tu simti ca acel baiat merita sa l iubesti si sa il astepti, atunci asa ar fi frumos sa faci, daca nu, pui capat si mergi mai departe. Pa, pa.
Intr-adevar este o situatie dificila pentru amandoi... dar crede-ma daca il iubesti asa de mult si sentimentul este reciproc nu are rost sa rupeti relatia. Stiu foarte bine ca atunci cand iubesti cu adevarat pe cineva, nu poti sa fii cu altul, am trait pe pielea mea asta. Nu lasa distanta sa va desparta, odata si odata se va intoarce in tara.
P. S. Sa stii ca niciodata mintea nu bate inima (in mintea ta stii ca o relatie la distanta este foarte greu de tinut insa inima stie ca il iubesti pe baiat) si dupa parerea mea noi, oamenii, suntem tentati sa facem asa cum zice inima
MULT SUCCES:*
Mai tarziu o sa iti dai seama ce ai avut, si ce ai pierdut! Toti spun ca iubirea la distanta nu rezista, dar incearca sa schimbi tu asta, pentru binele vostru
Pai. de obicei relatiile la distanta nu prea merg. fa ce simti u.nu poti continua asa. inteleg il iubesti dar trebuie sa-i spui nu poti trai asa.gandeste`te si la sanatatea ta.chestia asta nu`ti face bine.incearca sa vorbesti cu el. asa va chinuiti amn2.incearca sa vb si cu parintii tai. trebuie! nimic nu merita sa suferi! nu spun di rautate. multa bafta! si ai grija de tine! pup!
E greu sa intreti o relatie la distanta! Dar e foarte frumos in acelasi timp, pentru ca atunci cand il ai aproape de tine, profiti si de milisecunda aia, ceea ce face totul foarte palpitant si fantastic. Daca il iubesti continua, nu te lasa influentata de cei din jur sau de vorbele lor! Probabil ai auzit multe si iti spun ca vei auzi probabil la fel de multe, insa daca ai incredere in el, totul va fi perfect! Fi optimista si gandeste pozitiv! Controlandu-te vei ajunge sa ai un caracter foarte bun si un comportament exemplar! Succes si ai incredere in tine!
Multumesc tuturor, sa stiti ca parerea voastra are o mare importanta pentru mine, e bine atunci cind vezi mai multe opinii din mai multe unghiuri de vedere.
Pt luna1* - il iubesc, si de asta sunt sigura, nu ma indoiesc. pentru ca daca nu il iubeam cum a spus si Gorgika puteam sa ma intilnesc cu altul si sa il uit, dar la asa ceva nici nu vreau sa ma gindesc, cu toate ca am avut multe ocazii. Mie imi vin ginduri de despartire pentru ca mi-e foarte greu, in unele momente imi vine sa strig cu lacrimi ca nu mai POT!