anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am nevoie de pareri caci stiti cum se zice ca dragostea mereu e oarba si eu vreau sa stau cu ochii deschisi...Deci fostul prieten care m-am intilnit 4 luni ianinte de anul nou cam s-a schimbat si eu i-am zis sa punem punkt, intre timp mai vb pe net imi spunea ca e dor una alta.acum mi-a scris vreo 3 zile la rind ca vrea ca sa ii fiu alaturi si ca sa ne vedem, ca ii dor si despartirea aceasta a fost pentru el ca o pauza pentru a vedea cum se va simti fara mine...eu nu stiu ce sa fac, sa ma vad cu el sau nu se merita, tin la el nespus dar nu vreau ca el sa profite 3 4 zile si apoi gata ca motivul despartirii a fost ca chiar daca tine la mine el nu considera ca sunt eu acea care ii trebuie pentru viata ca simte ca ceva este ca nu simte ca gata se poate opri la mine. Voi ce parere aveti, sa ma vad cu el sa vad ce poate fi ca poate intr-adevar i-a venit inte timp sentimente sau sa nu risc ca tot mie rau o sa imi fac? plzz un sfat ceva!

Răspuns Câştigător
| angel09 a răspuns:

Depinde ce iti doresti tu, vrei o persoana care sa te iubesca sau o persoana care sa te tina pe post de rezerva? Daca el nu poate sa se opreasca la tine tu de ce ai face-o? Cauta pe cineva care sa te iubesca si sa te respecte asa cum meriti.bafta!

3 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Hm, adica a umblat din floare in floare si acum ce vrea? O alta floare? Tu ce zici se merita sa suferi dupa un asemenea tip? Eu zic ca nu merita efortul, lasa-l sa mai caute, iar tu vei vedea ca vei gasi si baiatul care sa te merite si sa te iubeasca! Multa bafta!

| mariana20 a răspuns:

Daca ai putin respect de sine nu te mai impaci cu el! Cat timp ati fost despartiti el ce a facut? si-a trait viata si tu ai stat si ai suferit? si acum cand vede ca ii era parca mai bine cu tine iar te cauta.NU categoric nu.

| Jozefina a răspuns:

Mersi mult...ma ajutat sfaturile...