La un moment dat apare monotonia in relatie. Nu neaparat plictiseala, dar obisnuinta aceea duce la lucruri de genul asta. La inceput exista o atractie, care in timp se pierde, facand loc unor sentimente mai puternice. Nu va mai fi niciodata ca la inceput, dar asta stii si tu. Asta nu inseamna ca prietenul tau nu te mai iubeste sau ca nu ii mai pasa, inseamna doar ca s-a obisnuit cu tine si cu stilul de viata pe care-l duce, incat totul lui I se pare la locul lui. Cel mai bine este sa vorbesti cu prietenul tau si sa ii explici clar ce te deranjeaza. Fa-o cu calm, cu tact si in niciun caz nu ii reprosa lucrurile. Intreaba-l si tu de asemenea daca are nemultumiri. Comunicarea este importanta. Iesiti mai des, in cluburi, in parc, la plimbare, la munte, iesiti cu prietenii. Sper sa fie totul bine si sa treci peste aceste mici probleme care, la un moment dat apar in orice cuplu!
Iubire nu stiu...
Sa terminat perioada de buchete si bomboane
Dar se poate rezolva
De exemplu cind lasa hainele aruncate iala si simplu le arunci pe geam.
Cind nu iti atrage atentia tipa odata cat de tare poti o sa ramie socat...
Despre restul decideti voi trebuie doar o discutie serioasa.
Bye
Stii e o vorba: Daca nu sunteti in stare sa va aveti unu pe altu atunci la ce mai priviti acelasi orizont?
Nu ca ar conta vorba asta insa daca ai sa analizezi bine o sa vezi ca ea conteaza enorm de mult.
Cat despre relatia ta priveste atenta din toate punctele de vedere si incearca sa afli ce il framanta pe el de nu mai e cum era inainte, poarta o discutie cu el si incercati sa va sprijiniti unu pe altu,, Stii tu viata nu e numai roz mai are si pete alb - negru"
Poate ca exista o anumita raceala intre voi dar focul relatiei voastre nu este stins definitiv totul depinde de voi daca doriti sa il reaprindeti.
P.S A te inchide in tine e ceea mai mare prostie pe care o poti regreta, asa ca nu mai repeta prostia asta singura iti omori sentimentele in tacere lucru ce nu e tocmai prielnic pentru tine!
Daca ati hotarat salocuiti impreuna sunt sigura ca exista iubire. Cred ca trebuie sa vorbesti cu el si sa-i explici ce te deranjeaza, nu e bine sa te inchizi in tine deoarece o sa ajungi sa nu-l mai suporti si o sa va despartiti.
Si acesta e un sfat bun, sa stii...
Ar trebui sa vorbesti cu el, sa rezolvati problema inainte sa dispara sentimentele. cu atat mai mult cu cat locuiti impreuna, condimentati zilele unul cu celalalt. schimbati-va un pic obiceiurile
Stii faza cu bordea?
primii doi ani sunt minunati.
"-te iubesc!
-ba eu te iuubesc mai mult!"
dupa 2 ani
"-te iubesc!
date`n p...a m...i, mai plateste si tu intretinerea!"
asa e si cu voi:X
scuze dar ma amuza faza.
lasa`l ca pe el..la unii baieti nu le place sa faca curat..si parerea mea e ca fetele trebuie sa faca, dar chestia este ca nici dupa aia ca baietii sa isi bata joc de munca fetelor, macar sa incerce sa mentina curatenia.Asta nu`i un motiv de cearta!
O intrebare excelenta! Da-mi voie sa-ti raspund la intrebare:
Roxana121, poate iubitul tau trece printr-o perioada mai grea a vietii, e firesc, sunteti tineri amandoi.Cel mai intelept lucru ar fi sa discutati problema impreuna cu calm, sa afli daca mai exista o scanteie intre voi, cum se zice.De preferinta ar fi sa cauti cuvintele potrivite, pentru a nu-l supara sau ati face rau tie...Iti recomand sa NU incerci sa iei deciziile singura!