Nu prea cred ca ar trebui sa fie o problema. Daca va iubiti e bine. Dar totusi depinde de ce reguli are ea avand religia respectiva. Daca regulile sunt mai ciudate, si te include si pe tine, ar cam fi o problemuta. Daca nu, nu.
Depinde cum va iubiti! Daca relatii e puternica continua relatii! Multe realtii au trecut peste asa ceva! Funda?
Eu nu vad problema, daca va iubiti este cel mai important, dar si ca parintii tai sa o accepte pe ea, si ai pe tine este un lucru destul de bun de luat in seama, pentru ca pe mai tarziu o sa aveti nevoie si de parinti.
Salut.
Decizia vă aparţine, dar vreau să spun un lucru: cu cât mai multe lucruri în comun au doi oameni cu atât le e mai plăcut să trăiască împreună. E valabilă şi viciversa.
De asemenea, contează şi părerea ei despre relaţia voastră. Ea ce zice despre asta?
Scuze pentru redundanta, dar subliniez si aici faptul ca este un impediment şi încă unul foarte mare.
Complicate sunt tensiunile ce se nasc din cauza diferenţelor de mentalitate, diferenţelor referitoare la "dreaptă credinţă", aceea de care depinde si mantuirea sufletului...
Ceva mai demult am dat un raspuns, (care are locul sau si la aceasta intrebare asemanatoare) ceva de genul:
"Dragostea e mare, dar se spune că după câteva luni de "dragoste", ceea ce mai ţine relaţia în picioare este doar echilibrul ei firesc, neîntreţinut în mod artificial prin efort suplimentar, nesimulat…
Ori tensiunile inter-religioase, numai relaxare, pace şi echilibru nu oferă...
Fa o proba, propune-i sa-si schimbe credinta si vei vedea ce fata face...
Nu ar fi prea amuzant pentru tine sa stii ca ai pierde daca iubirea pentru tine ar fi pusa in balanta cu doctrinele ei stranii..."
La mine este invers...dar eu si prietena mea ne intelegem bine ( cate o data ne certam da nu din cauza religiei ) in plus daca va intelegeti bine nu stiu care ar fi problema......in plus
nu inteleg de ce sa fie problema daca ar fi de exemplu romanocatolica?
anonim_4396 întreabă:
alexandrurap întreabă: