anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de un sfat asa ca va rog sa mi-l dati! Pe scurt, iubitul meu s-a trezit dupa 3 ani ca isi pierde interesul pentru mine si in plus ar trebui sa slabesc. Ma incurajeaza si imi trimite tot felul de videoclipuri cu tipe superlucrate la sala, care fac fitness- nu ma mir, asta este jobul lor.
Pana aici nu este nici o moarte de om, dar acum sunt in sesiune, ultimul an de facultate, si va asigur ca este una grea, stresanta si lunga, nu caut scuze, dar, nu imi sta capul acum sa slabesc cand grija mea este sa imi iau examenele.
De mica ma lupt cu greutatea, ma ingras, slabesc, sunt foarte complexata, unii mai norocosi in sesiune slabesc, ei bine, eu ma ingras-asta este.
De fapt, nu stiu ce m-a suparat mai tare: ca nu mi-a placut ca mi-a trimis videoclipurile alea( serios, carei fete i-ar placea sa ii fie data exemplu o tipa superbine facuta, cu sanii incorsetati si cu pachetele de muschi) sau faptul ca nu ma intelege ca trec printr-o perioada mai grea, care o sa treaca, sau amandoua variantele.
Trist, este ca si eu doresc sa slabesc, sa ma apuc de sala, chiar vreau lucrul asta-desi imi spune ca nu o sa fac niciodata lucrul asta. Iar el-nu este Domnul Perfectiune, este pe departe, dar cu toate defectele de caracter si fizice il plac. M-a suparat lucrul asta, chiar m-a suparat, niciodata nu am indraznit sa fac aluzie la defectele lui-pentru ca stiu ca l-as rani.
Partea cea mai rea: este un baiat foarte destept( din cate vad, nu unul intelept) nu mai vreau sa pierd si batalia asta, cu toate ca o fac pe orgolioasa, poate geloasa. Deci, ce sa fac? Ce atitudine sa am?

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Atunci ia baga-i si tu niste subtilitati despre aspectul lui fizic, ca sa inteleaga ca perfectiunea nu exista si ca dragostea nu consta in numarul de kilograme. Daca te-a ranit, atunci spune-i. Comunica-i ca te deranjeaza, iar daca nu-l intereseaza acest aspect, fa-i aluzia ca nici el nu este Arnold in persoana, si ca poate ai vrea si tu sa vezi patratele la activ. O sa-l lasi fara replica si-o sa-si schimbe atitudinea. Daca nu, inseamna ca nu te respecta, iar fanteziile si dorintele lui sunt mult mai puternice decat ceea ce simte pentru tine.

2 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Fa ce simti ca trebuie sa faci pentru tine. Daca el vrea de pe acum altceva, inseamna ca nu vei fi niciodata indeajuns pentru el. Vei gasi pe cineva care sa te aprecieze asa cum esti.

| ToxiSun a răspuns:

Faza cu acele fete este cei drept mai ciudata.