| sergiumd1010 a întrebat:

Salut. Am nevoie de un sfat de la cineva mai trecut. Sunt împreună cu o fată de 4 ani și ne-am mutat împreună acum 2 ani și anul trecut pe vremea asta ieșind cu băieții seara am pus ochii pe alta fată și am început să vorbesc cu ea. Si acum vreo 7-8 luni prietena mea m-a prins ca vorbeam cu ea și am reușit să îi dau o explicație plauzibilă, să mă scot sincer. Și ea i-a dat mesaj fetei aceleia si a înjurat-o, a făcut-o în tot felul și acea fata a încetat să mai vorbeasca cu mine ceva timp, eu nu am putut sa stau fara sa vorbesc cu ea sau fara sa o vad, nu știa că am pe cineva acasa. Și de atunci mi-am dat seama că sunt mort după fata aia. Si am ajuns in momentul de față să fiu împreună cu ea și să ne iubim ca doi copii, doar că problema e ca ea stie ca m-am despărțit de prietena mea, că eu am încetat să mai ies cu ea din casa ca sa nu o vadă lumea sau cealaltă. Sau dacă ieșim chem taxiu si mergem unde avem treaba si inapoi acasa, fără plimbări. Eu nu mai simt nimic de un an de zile, de cand mi-a pus fata aia capac, dar nu stiu cum sa ii spun sa ne despărțim, că așa nu fac nimic, mai rău fac sunt conștient, dar nu stiu ce sa îi spun cum să îi spun, imi fac curaj câteodată, dupa cand ajung gata, nu mai am curaj. Ajutati-ma cu un sfat vă rog și fără hate, stiu ca sunt bou, dar asta a fost sa fie..mulțumesc

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Maturizeaza-te!

| Violleta2022 a răspuns:

Nu pleca in viata cu minciuni si bune-n cap, ca vei avea numai de suferit.
Intai anunta-ti fosta iubita sa se mute si rupe relatia cu ea, ca sa te faci liber pentru cealalta.
Apoi o anunti pe cealalta ca esti liber si ca vrei sa fii cu ea.
Fericirae nu se contruieste niciodata pe minciuni sau cadavre, asa ca, fa-ti un pustiu de bine si comporta-te ca un om normal si cinstit, elimiand relatia care nu te mai satisface, ca sa te muti la urmatoarea.

| Freya1 a răspuns:

De asta înainte sa faci pași mari în viata, trebuie sa te asiguri ca e ceea ce vrei.

Acum fapta e consumata și nu mai ai ce face.Dar pe viitor trebuie sa înțelegi ca daca nu mai simți nimic pentru cineva trebuie sa te despărți nu sa înșeli.
Tot ce poți acum e sa ai o discuție cu iubita ta și sa ii spui ca relația voastră nu mai merge și vrei sa ii pui punct.O sa fie greu și dureros, dar e mai bine decât sa o minți și sa ii pierzi timpul când poate și ea sa își gaseseasca fericirea în alta parte.

| sofisis a răspuns:

Te desparti si gata. Nu esti casatorit, nu ai copii si nici nu o mai iubesti ...pentru ce sa iti bati joc de ambele? Si de tine.

| Syrten a răspuns:

Stai și gândește-te că nici ție nu ți-ar pica bine ca iubita ta să te lase pentru altul. acționează matur, spune-i că nu mai simți la fel ca la început și cred că ar fi mai bine să încheiati relația. crede-mă că e mult mai dureros să,, înșeli " decât să spui ce te macină. Nimeni nu merită să sufere știind că e înlocuit, spune-i ce ai pe suflet. Succes!