| R7R12 a întrebat:

Am nevoie de urgenta de o idee pentru un cadou. Cadoul va fi pentru mama mea, are 44 ani (ii plac broastele). Dau fundabig grin. Va rog nu punet raspunsuri fara rost.

Răspuns Câştigător
| Melyssuka a răspuns:

Pai fai o felicitare si deseneazai broscute! O sa tina cont de asta fiindca e facut de manuta ta! Sau daca vrei ceva in bani cumparai un parfum care are desenat pe el o broasca sau bijuteri cu broscute gen: cercei cu broasca lant cu broasca inel cu broasca. Sau depinde daca nu ai bani poti sa-i cumperi o floare si sa o legi cu ata de cadouri frumoasa cu felicitare de la tine. Daca vrei cumparai un ceas cu broscuta sau fai un mic dejun de dimineata cand se scoala sau dupamiaza si, fai un ou inprastiat in forma de broscuta! Te descurci tu! Succes!big grinFunda?puppy dog eyes

6 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

Simplu - i-ai in broscoi

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Broastele?
AAA,pai sunt multe tipuri de brosa(tip broasca). Sunt superbe, mie imi plac tare mult.
Pe la toate magazinele cu bijurerii gasesti.

| benny a răspuns:

Pai daca ii plac broastele cumpara-i o broasca testoasa sau un obiect ceva care are legatura cu broastele

| FursecCuCiocolata a răspuns:

Brose cu broase
cercei cu broaste
in special bijuterii cu broscute...

| ombladon a răspuns:

Cumpara-i un lac laughing

| lety93 a răspuns:

O brosa sau un medalion cu o broscuta(cred ca ar fi potrivita una de culoare argintie)