| Ding93 a întrebat:

Salut, am o colega la servici unde ne-am apropriat in ultimul timp ca sa zic asa. Cand iesim de la munca merge cu mine in masina deoarece e in drumul meu ( sta la 4 blocuri distanta) si cand i-am propus daca am putea avea o relatie, a inceput sa rada si sa zica ca nu se poate, am zis ok. A doua zi vine din senin la mine sa ma intrebe ce fac( pana acum nu se intampla asta), cand mai trece pe linia unde lucrez eu se tot uita la mine, pana si colegul a observat asta ca imi arunca priviri iar cand mergem cu masina tot ea se baga in seama cu mine desi eu nu deschideam un subiect cu ea. Sincer eu nu o mai bagam in seama la munca datorita modului cum a decis sa ma refuze, de parca eram unu din canal dar vad ca ea intra in vorba cu mine desi pana acum venea sa vorbeasca cu mine doar lucruri legate de munca in timpul programului, tot ea se uita la mine cand trece prin zona, ce sa inteleg din chestia asta? Mai are rost sa incerc sau mai bine imi vad de treaba mea?

9 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

" Mai are rost sa incerc sau mai bine imi vad de treaba mea?"

dacă crezi că ea e "the chosen one", de ce nu?

| CarlaEliza a răspuns:

Bună. Eu cred ca are nevoie de mașina ta.Mai bine te faci indiferent și te răcești față de ea pentru ca a râs de tine când ai intrebat-o de relație. Altfel ajungi să tot râdă în continuare...Și măcar dacă ti-ar fi dat un răspuns mai civilizat.Mai bine îți vezi de treaba ta pana vei găsi o fata ca lumea care te merită cu adevărat.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să înțelegi că vrea.

Bula
| Bula a răspuns:

La o femeie, raspunsurile pot fi inverse: da=nu, nu=da, poate=da sau nu, precum orice alte combinatii.
Eu zic ca, intai te-a respins fiindca intrebarea a luat-o prin surprindere. Acum te tatoneaza si incearca sa revina asupra raspunsului, sa-l schimbe, dar ii este rusine.

Eu zic sa te lasi dus de val, tinand-o doar un pic la distanta (sa aiba impresia ca "te-a cucerit").

| Smmo a răspuns:

Poate a ras pentru ca s-a fastacit, sau i-o fi batut careva vreun apropo deja pentru ca plecati amandoi, pe urma i-a parut rau ca te-a facut sa te simti prost si s-a uitat mai bine la tine. Poate nu era momentul pentru ea acum. Fa si tu ca ea, n-o lua prea in serios. Vezi cum merge. Daca tot plecati impreuna acasa, poti sa mai aduci vorba despre viata ei, poate intelegi astfel de ce a ras. Daca o interesezi o sa mai vina...
Totusi, astea sunt flirturi, pentru ceva serios oamenii trebuie sa invete sa comunice, nu e bine asa cu dar daca, poate, cum o fi, ce-o fi vrut sa spuna - eventual de ambele parti... e o reteta sigura pentru un esec. Sunt niste smecherii conversationale pe care daca inveti sa te stapanesti si sa le folosesti, iti va prinde bine si tie si celor cu care vorbesti, ca sa fie lucrurile clare. De exemplu, ai fi putut sa o intrebi imediat de ce razi sau ceva...

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Ai zis ca pana acum venea la tine decat pentru lucruri legate de munca.
Deci ai situatia asa : i-ai propus o relatie,a ras si te-a refuzat.
Acum deschide subiecte si te baga in seama stiind ca iti doresti o relatie.
Deci astea sunt subiectele ei de relatie,cele schimbate in momentul propunerii tale. Probabil te-a refuzat ca neavand subiecte de relatie cu tine pana atunci nu te stia, s-a gandit si vorbeste altfel cu tine discutie pe care trebuia sa o aveti ca sa-si dea seama daca merita sa aiba o relatie cu tine.
Daca se mai poate si nu tie rusine sau frica ca te umilesti, mai pe ocolite, mai spune-i odata daca vrea sa mearga cu tine sa stati sa vorbiti sa va cunoasteti si asa la.,, unde o poti tu duce,, cafea/masa/suc...

| Sistemulxxl a răspuns:

Vezi de treaba ta. Ea te foloseste. In ochii ei ai imaginea unui pompalau.

| Ciciobelo6969696969696969 a răspuns:

Îi place doar atenția ta bro, nu merită

| relian a răspuns:

Daca tear fi palcut ca si barbat, stai tu linistit s-ar fi bagat ea in sama cu tine cumva, adica nu a stepta sa spui tu ceva.
Acu dupa ce tu ai intrebat direct, deja stii raspunsul.De ce tot mai vine pe linga tine? Pai nu tu zici ca o duci la munca cu masina laughing ce alt motiv ar avea zii si tu.

Daca tear fi placut cit de cit ca si barbat tiar fi raspuns ca se mai gindeste, ori ca nu era pregatita pentru o intrebare asa directa, gasea ea ceva sa spuna.
Asa cum gindesti tu, la fel gindesc si femeile. Daca ele place un barbat, stai tu linistit ca nul refuza, mai ales daca se baga el la ele.

Nu exista sa te refuze o femeie daca i-ar placea de tine, ca barbat vorbesc.Asa c a te place ca si persoana, asta e, era de asteptat ca la un mom dat cioneva se va da la celelant.
Nu exista relatie de prietenie intre un barbat si o femeie, nu are cum laughing poate doar daca unu din ei este gay sau lesbi, atunci stii ca nu ai nici o sansa.