| thunder11 a întrebat:

Salut, am o fata la liceu de care imi place foarte tare, adica ma uit mereu la ea si ea se mai uita la mine cateodata dar mi-e rusine si mi-e frica ca o ma fac de ras sau o sa ma evite daca ma duc si vorbesc cu ea. Adica nici macar nu stiu daca are iubit sau nu si in plus de asta sunt foarte timid. Ce ar trebui sa fac?

13 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| DeMicUnCălător a răspuns:

Să ai CURAJ. Nu mai gandii nimic. Du-te direct la ea cand nu este singură, ci cu prietena sau prietenele ei și,, spune-i așa. -Imi cer scuze să vă intrerup, Insă imi place foarte de tine, imi place cum te imbraci și cum zambești si vreau să te invit la o pizza,, DOAR dacă ești singura sau dacă nu ești indragostită de nimeni. CURAJ CURAj CURAJ. crede-ma,, nu vei murii

| Lioana a răspuns (pentru DeMicUnCălător):

Prea tupeist. Eu nu as accepta daca m-ar invita cineva asa din prima undeva. Mai ales de fata cu prietenele. M-as simti jenata.

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru Lioana):

Ai toată stima și respectul meu. Nu ești singura fata!"

| mi25 a răspuns (pentru DeMicUnCălător):

Imi cer scuze, dar Lioana mai este fata, ca sa o invite cineva, undeva? Ea imi spunea ca sa ma uit la varsta ei de la profil, ca nu-i tanara fara experienta. De acolo reiese ca are 49 de ani. Cine sa o mai invite?
Inca odata imi cer scuze ca am comentat la tine, dar pe Lioana am blocat-o.

| RaduRobertRO a răspuns:

Sa stai de vorba cu ea, pe urma vezi cum decurg lucrurile. Simplu.

| NisipLaMare a răspuns:

Repede pe ea nu te gandi. Daca ai fosr gacicar continua.Dar, sa tii cont ca poate sa o sufla altul mai smeker.Nu iti face mari vise de inceput.

| Ava1231 a răspuns:

Deci fii atent aici la mine ca vorbesc din experiența!
Si eu am patit la fel cu un baiat timid.el se uita la mine, eu la el de fiecare data cand ne vedeam dar niciunul n a zis nimic(tot colegi eram). Faceam eye contact zi de zi timp de 3 luni. N am avut curaj sa vorbesc cu el si ghici ce...una mai cu tupeu a venit si mi l a luat lanadu ma cu ochii in stele.
Asa ca, mergi si vorbește cu ea cat de repede poti! Orice ar fi e mai bine acum sa discuti cu ea, ca după sa nu ai regrete

| IarsiIar a răspuns:

Sa te duci sa vorbesti cu ea.
Dar nu ii dai intalnire de prima data. Vorbesti banalitati. Apoi vor veni si discutiile serioase.

| Motisor a răspuns:

Ar trebui sa vorbești cu ea.

| thunder11 explică:

Multumesc pentru sfaturi, o sa incerc sa vorbesc cu ea luni

| nukeyly a răspuns (pentru thunder11):

Asteptam rezultatul, nu ne uita.

| thunder11 explică (pentru nukeyly):

Da, nu e problema