Poate vrea sa te puna sa te spovedesti, asa afla mai multe despre pacatele tele, si v-a actiona in consecinta!
Iti place ce raspunsuri ai primit? Mai ca nu au ras de tine cu gura pana la urechi. Daca nu crezi in Dumnezeu, du-te la biserica ca un turist, ca la muzeu. Daca te duci in excursie sa vizitezi manastari, nu intrii in ele pentru ca nu stii cum sa intrepretezi invitatia? Respecta-i dorinta ca nu e o crima. Daca vrei. Daca nu, nu. Mare filozofie.
Ori crede ca ar trebui sa treci mai des pe la biserica ori este interesat de tine si ar vrea sa vada daca puteti gasi lucruri in comun.
Este domeniul lui de activitate si acolo ii place sa se plimbe, pana la urma e si o forma de incredere, accepta-i invitatia, nu e un capat de tara
Saracul de el in loc sa invite o fata la o cafenea el o invita la biserica ))). E prea blegut, eu zic sa-i da-i pace.
Ideea era nu ca nu as fi credincioasa sau ceva de genul doar că am vrut sa vad ce interpretare dați voi. Adică dacă acesta ar fi un mod de a-mi arata ca ma place.