anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut am o întrebare. Acum câteva zile un coleg m-a invitat la biserică. deoarece el este teolog nu știu cum să interpretez invitația. Voi ce spuneți?

10 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Poate vrea sa te puna sa te spovedesti, asa afla mai multe despre pacatele tele, si v-a actiona in consecinta! rolling on the floor

| William a răspuns:

Mai mult ca sigur vrea sa te apropie de Dumnezeu.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Face propaganda religioasa

| horia2012 a răspuns:

Iti place ce raspunsuri ai primit? Mai ca nu au ras de tine cu gura pana la urechi. Daca nu crezi in Dumnezeu, du-te la biserica ca un turist, ca la muzeu. Daca te duci in excursie sa vizitezi manastari, nu intrii in ele pentru ca nu stii cum sa intrepretezi invitatia? Respecta-i dorinta ca nu e o crima. Daca vrei. Daca nu, nu. Mare filozofie.

| OoBunnyoO a răspuns:

Ori crede ca ar trebui sa treci mai des pe la biserica ori este interesat de tine si ar vrea sa vada daca puteti gasi lucruri in comun.

| Felys a răspuns:

Este domeniul lui de activitate si acolo ii place sa se plimbe, pana la urma e si o forma de incredere, accepta-i invitatia, nu e un capat de tara

| Radu284 a răspuns:

Du-te cu el si vezi...

| thalyslly a răspuns:

Mai mult ca sigur vrea sa te atraga la cele sfinte

| feraryyy78 a răspuns:

Saracul de el sad in loc sa invite o fata la o cafenea el o invita la biserica laughing))). E prea blegut, eu zic sa-i da-i pace.

| andreeamiha3la a răspuns:

Ideea era nu ca nu as fi credincioasa sau ceva de genul doar că am vrut sa vad ce interpretare dați voi. Adică dacă acesta ar fi un mod de a-mi arata ca ma place.