Ciudata intrebarea ta si nu ii vad relevanta. Da poate ca atunci "ii placea" de tine, dar de atunci si pana acum e o bucata de vreme in care cine stie cate sau intamplat.
Draga mea, cauta-ti un prieten, care sa existe langa tine, aievea si nu in Spania si nu mai crede in toate spusele prietenelor, de cele mai multe ori sunt rauvoitoare, doar ca sa se distreze pe seama ta. Sentimentele se declara direct si nu prin intermediari, in acelea sa crezi, himerele lasa-le in Spania. Te pup!
Ii place. E evident. Dar cred ca e plecat in Spania pentru ca avut niste probleme.
Eeeeeee te-a tinut minte eu cred ca te place. cunosti vb aia, ochii care nu se vad, se uita. aici nu a fost asa cred ca e ceva serios
Da!
Numai ca e timid
Spune-i si tu ca il indragesti si isi va da drumul la gura!
El este prea timid ca sa iti spuna, astfel trebuie sa faci tu primul pas!
Asta e! Asa sunt unii baiestii! Ce sa-i faceM?
Sallz... din ce ai spus tu reiese ca da chiar ii placede tine doar ca ii este rusine sa iti spuna
cred ca cel mai bine ar fi sa faci rost de id sau ceva de al lui din spania si sa vorbesti cu el si sa ii ceri sa iti spuna sincer daca te place...la urma urmei cine stie? poate si tu o sa ajungi sa il placi si o sa iasa o poveste de dragoste!:X:X:X:X
mult succes
Poate nici el nu stie ce vrea... daca ii placea intr-un fel vroia sa te vada, dar daca le spune celor din jurul tau ca ii place de tine e posibil...