Daca afla de tine Noul prieten ai Ochilor Albastrii, vei avea Ochi cu Vanatai, ca status de suferinta & iubire...
Totusi, va trece mai repede si nu va fi atat de dureros si de lunga durata ca scoaterea unui tatuaj.
De ce sa faci asta? Ca, acel tatuaj, sa iti aminteasca toata viata cat ai suferit?
De ce vrei sa tatuezi pe tine pe cineva care te-a făcut să suferi? Nu-ți recomand. E ca și cum ai alege să suferi pe vecie. Lasă timpul să-ți ofere uitarea și posibilitatea de a iubi alți ochi.
Mie ca femeie nu mi-ar placea de un bărbat care își tatuează suferința dupa alta pe corp.
Asa e dar nu m-am explicat nici eu bine
Un status care sa-ti aduca aminte de acei ochi albastri dar care sa te faca sa mergi mai departe ar fi (dpmdv) : "BLUE IS PAIN(T)" scris cu cerneala albasrtra
Foarte bine zis exact asta vreau tocmai ce gasisem un status si era asa In lipsa ochilor absenti nu iubi pe cei prezenti Dar vreau sa fie ceva de genu dar despre ochi albastri
"Călugărul din vechiul schit
O zi la el m-a găzduit
Şi de-ale lumii mi-a vorbit
Şi de amor, şi de iubit.
Şi când să plec, l-am întrebat
Ce dor ascuns l-a îndemnat
Să-şi ducă viaţă-ntre sihaştri.
El mi-a răspuns: „Doi ochi albaştri"!
Călugărul din vechiul schit
De-acelaşi dor a-nnebunit.
Şi dintre-ai lui prieteni buni
L-au dus la casa de nebuni.
L-am revăzut, l-am întrebat
Printre nebuni ce-a căutat,
Eu îl ştiam printre sihaştri.
El mi-a răspuns: „Doi ochi albaştri"!
Călugărul din vechiul schit
De-acelaşi dor a şi murit.
Iar la mormânt, printre sihaştri
Plângeau amar doi ochi albaştri."
P.S. Referinta: Toma Caragiu, Octavian Cotescu si Marin Moraru, in "Operatiunea Monstrul".
P.P.S. Sper sa-ti ajunga pielea pentru tot textul. Macar stii o treaba!
Inainte de a-l face, da-mi voie sa-ti spun ca s-ar putea sa regreti toata viata aceasta decizie. Decat un chip care este echivalentul numelui din tatuaje, mai bine ceve simbolic ce nu-ti va muri niciodata din amintire. Uita de tatuaje cu chipuri de persoane care ti-au fost "fosti/foste" sau nume care peste cativa ani le vei uita complet. Procesul de a scoate sau masca un tatuaj este dureros si costisitor.
Ia-mi sfatul ca pe o buna intentie.
Mai bine gandeste-te doar la niste cuvinte care ti se aplica in mod general in viata, daca duci lipsa de inspiratie. Sau la o imagine ori un simbol. Ceva ce vei lua cu tine in mormant. Si nu cere sfaturi. Tatuajul este un semn pe corpul tau, care trebuie sa-ti fie ca un templu. Gandeste-te la ceva unic si care doar pe tine te reprezinta.
Optional si late-edit: indicat este sa nu-ti tatuezi un semn care iti aminteste de o suferinta sau un regret. In cel mai rau caz, trebuie sa-ti aminteasca de ceva "dulce-amarui".
Un status care sa-ti aduca aminte de acei ochi albastri dar care sa te faca sa mergi mai departe ar fi (dpmdv) : "BLUE IS PAIN(T)" scris cu cerneala albasrtra
Foarte bine zis exact asta vreau tocmai ce gasisem un status si era asa
In lipsa ochilor absenti nu iubi pe cei prezenti
Dar vreau sa fie ceva de genu dar despre ochi albastri