| SacuiuRobert926 a întrebat:

Salut, am o intrebare, de ce atunci cand un prieten vrea sa imi zica ceva nu ma enerveaza, ba chiar doresc. Dar cand imi zice bunica ceva e enervant mai ales cand ne oprim sa se odihnesca si sa zica ce mai e la tv, etc. Cand multi saraci ar vrea o asa bunica ca mine. Chiar asa de incult sunt?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| adryang78 a răspuns:

Nu are nicio legătură cu incultura. Un prieten discută cu tine lucruri de interes comun, faceți parte din aceeași generație, normal că ți se pare mai interesantă conversația. Bunica are propriile plăceri, păreri și interese, care probabil ți se par neimportante și neinteresante. Nu este un lucru anormal, dar ar fi bine să-ți educi un pic răbdarea și stăpânirea de sine. La vârsta ei, i-au rămas puține de care să se bucure în viață, printre care te numeri și tu. E nevoie de foarte puțin să faci un om fericit, în cazul ei, să asculți din când în când ce are de spus, cu răbdare, sau să vadă că îi acorzi atenție și nu o consideri doar o povară. Prețuiește-o atât cât o mai ai.

3 răspunsuri:
| vladmariusbogdan a răspuns:

Din pacate... majoritatea sunt asa, nu mai avem rabdare cu batranii, suntem o generatie agitata si mereu grabiti, stresati si asta doar din cauza tehnologiei mult prea avansate.
Si mie mi se intampla destul de des, uneori si cand ma suna o iau la "graba" desi eu nu am vreo treaba de facut.
Cand nu o sa mai fie... o sa le ducem lipsa!

Bula
| Bula a răspuns:

De 2 generatii si experienta de viata, diferenta.
Incearca totdeauna sa intelegi de ce spune- sau face altfel decat cum crezi tu ca ar fi bine!
Daca nu reusesti, atunci sa nu-ti fie rusine si intreaba (politicos! ), sa-ti explice, pana ce intelegi!

| DeMicUnCălător a răspuns:

De câte ori simți că ești pătruns de nervi și-ai vrea să spui ceva rău sau să reacționezi într-un mod neplăcut. Amintește-ți doar atât.
Ai probleme cu nervii! Muncește să-i ți sub control. Fi răbdător și răspunde politicos, In felul ăsta vei avea doar de câștigat în viața