Eu cred ca exista.cand citesc ce ai scris imi aduc aminte de primele lucruri pe care le-am vorbit cu actualul meu iubit pe mess.si e cam asemanator. difera doar varstele... Asa ca succes!
Sigur relatia este putin mei mult decat o simpla relatie pe net... deja incepeti sa deveniti prieteni (nu neaprat iubiti)
Suntem de la aceeasi scoala... el nu ma cnoaste la fata, dar eu il stiu prin intermediul unei prietene...maine imi voi lua inima in dinti sa ii spun cine sunt... apropo:Azi... a fost un pic ciudat.pentru ca, cind el era la poarta scolii, eu intram la lectii, el pleca acasa... l-am vazut, deci i-am trimis sms spunindui :salut! stii, sunt linga poarta scolii si te vad...
deci, am stat sa vad ce va face... el a luat mobilul, si s-a uitat, iar prietenii lui s-au pus in cerc si s-au uitat... apoi el incepuse sa se uite prin prejur...
Pe urma.peste 30 min aproximativ mi-a scris:scuze, am vazut sms doar acum
eu: dar ce ai facut cind erai cu prietenii?
el: pai, eram cu niste prieteni, si unul dintre ei astepta o prietena, deci eu m-am uitat la ceas(de la mob) ca sa nu intirzii...
eu: si prietenii tai ce faceau?
si el nu mi-a raspus... iar acum seara ce s-a intimplat deja am spus mai sus :-)
ce credeti? nu a fost ciudat?