anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! Am o întrebare, și aș aprecia dacă ați răspunde fără mișto. Eu sunt un băiat de 15 ani, și am o mică " problemă". Încă de când eram mic, am avut prieteni atât fete, cât și băieți. Însă de foarte mult timp majoritatea prietenilor mei ( băieți ) m-au lăsat pe motiv că refuz să beau, să fumez si alte chestii mai grave, prin urmare de vreo 2-3 ani vorbesc numai cu fete. De ceva timp unii colegi fac mișto de mine spunând că sunt gay, ( bineînțeles ca nu sunt, îmi plac doar fetele) și acest lucru chiar este extrem de deranjant. Eu cred că de vină ar fi faptul că am adoptat un comportament foarte, dar foarte puțin feminizat deoarece am stat în ultimul timp doar cu fete, și nu știu cum să rezolv asta. Și o să-mi spuneți să-mi fac alți prieteni băieți, să stau cu ei, însă nu prea am ce prieteni să-mi fac pentru că nu prea am în zonă sau în clasă alți băieți. Chiar nu știu cum să rezolv această problemă, este deja la extrem, nu mai suport cel mai mic misto pe chestia asta și chiar vreau să rezolv această problemă. Idei? Cum pot să am în timp un comportament mai masculin, îmi puteți da sfaturi în legătură cu ce să fac și ce să nu fac în acest sens? A, și pentru cei care vor spune ca sunt gay, nu, nu sunt, chiar îmi plac doar fetele și am avut și relații cu fete. Scuzați-mă daca am greșit categoria, dar nu stiu la ce s-ar încadra.

Răspuns Câştigător
| Annie92 a răspuns:

Bună,
Știu ca te deranjează ca nu ești acceptat într-o anumită categorie de persoane. Crede-mă mi-aș fi dorit ca cineva sa îmi dea sfatul pe care eu ți-l dau acum. Gândește-te ca ai 15 ani și nu te lași influențat de o turma de persoane deja ai respectul meu pentru ca tu crezi cu adevărat în ceea ce e bine pentru tine și faci alegeri deștepte. Lumea va găsi mereu ceva de comentat orice ai face spune. Continua să crezi și ai să vezi ca, cu timpul vei atrage persoane în viața ta care să fie pe aceeași undă cu tine. Chiar dacă ești gay sau nu e tot ok atâta timp cat tu te accepți pe tine și ești bine cu tine. Preferințele sexuale nu se discută și nici nu trebuie să explici nimănui nimic. Faptul ca petreci timp cu fete e un atu f mare și te va ajuta in viitor în relația de cuplu așa ca nu te simți aiurea. În câțiva ani ai să înțelegi și ai să înveți multe de la femei. Oamenii fac misto deoarece ei se simt inferiori și făcându-te pe tine să te simți prost își cresc orgoliul. Ei scot ce au ei in suflet ca nu poți sa dai afara decât ce ai pe dinăuntru și dacă ei nu se acceptă pe ei aruncă cu hate. Indiferenta și întrebări de genul: cu ce te ajută pe tine ca îmi spui asta? Ești bine? ai avut o zi proasta? ( astea au 80 șanse să îi facă să tacă din gură și să își dea seama ca greșesc) kill them with kindness. Mult noroc!

| anonim_4396 explică (pentru Annie92):

Bună! Mersi pentru sfat. În orice caz, dacă vor continua, îmi voi face pur și simplu o prietenă și cu asta le voi închide gura probabil. Mersi pentru răspuns!

| Annie92 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da asta doar dacă îți dorești cu adevărat. Cum am zis nu trebuie să demonstrezi nimănui nimic. Atâta timp cat tu știi ca tu pentru tine ai luat decizia corectă.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai grija sa nu cumva sa fii respins si de fete, tot din acelasi motiv.

| gabicoo a răspuns:

Dacă nu te rujezi și nu porți fuste e OK.