In ziua de azi mi se pare ca este normal sa vrei sa folosești laptop-ul și pentru a vorbi cu prietenii tai. Nu stiu exact cum este tatăl tau și ce motive are de se comporta asa. Adica nu stiu. dacă ți l-ar cumpara, te-ar verifica sa vadă dacă nu cumva îl folosești pentru altceva in afara de scoala? Eu zic sa-i explici și niște avantaje in plus pe lângă ca e folositor pentru scoala, îl poti împarți cu el chiar, e imposibil sa nu-i placa sa vadă câte un film și asa va vedea ca laptopul este util și pentru divertisment
Dacă bagă motivele asta din cauză că nu prea are bani, ia-ți unul REFURBISHED. Găsești unele cu procesor i5 până-n o mie de lei, cu tot cu win10 cu licență!
Pai poti sa vorbesti cu prietenii si sa te uiti la filme pe orice junghi de prin 2000 incoace. Daca te orientezi, poti sa mai faci si niste bani cu el si dupa aia poate deschide taica-tu ochii un pic.
Poti face ce vrei tu pe orice junghi de laptop. Momentan esti minor, esti intretinut de parinti si din pacate pentru tine, te supui regulilor lor. Poate nu are bani sa iti cumpere unul performant...
Salut. Doua optiuni, 1. Ii arati tatalui tau cine e sefu(mai bine nu-l provoca ). 2. Ii explici cu frumosul, va intelege in timp. Explicai ca prima natiune comunista pe glob, foloseste tehnologia asta as zice aproape abuziv pe toate directiile. Succes!