| AlexaTeoLaz a întrebat:

Am o mare problema cu mama.
Am luat o nota mica in teza la mate si mama numai vorbeste cu mine deloc. De asemenea, mi-a luat telefonul si nici numai vrea sa imi ia cadou de Craciun. Cum sa o fac sa ma ierte?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i nimic, pe viitor stii ca orice efort se plateste!
mama ta munceste ca sa-ti cumpere telefon si alte lucruri, inclusiv cadouri. Tu cum o rasplatesti? Prin invatat bineinteles. Ori, cand iei note mici inseamna ca nu o rasplatesti deloc nu-ti pasa sa inveti si nici nu dai doia bani pe sacrificiul ei.
Categoric sunt de acord cu ea! Ai ce manca si imbraca, unde dormii si ajunge.
Telefonul sa-l primesti abia dupa ce iei un 10 la matematica si numai note bune la alte obiecte.
Asta este o lectie pe care trebuie sa o tii minte si pe viitor sa nu mai repeti greselile, ca vor dispare si computerul si tableta si statul la televizor.

9 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Asta-i culmea!--- ai vrea ca maica-ta sa te si rasplateasca pentru delasarea ta!
Pune capu'n pamant (de rusine!) si ispaseste-ti binemeritata pedeapsa fara crâcnire--- doar asa ii poti demonstra mamei ca ti-ai invatat "lectia"!

| AshEldo a răspuns:

Daca te iarta acum...scapi ieftin si cu lectia neinvatata.

| Fatamuntilor a răspuns:

Telefonul si cadoul e ultima ta grija!
Parintii vor ca copii lor sa fie,, cu treapta mai sus''' decat ei.Sunt sigura ca poti mai mult!
Asuma-ti acea nota, asgura-ti mama ca acea nota a fost scapare.
Invata bine in continuare, fa-o mandra de tine!
Nu pomeni de telefon, il vei primi cand il vei merita!

| danay72 a răspuns:

Cere-ți sincer iertare și spune-i ca vei fi mai responsabil, de exemplu, fa în fiecare zi exerciții la mate și arata-i acest lucru. Apoi, spune-i ca accepți disciplinarea și ca vrei sa te corectezi.Dar nu uita vorbește cu blândețe, pentru ca un răspuns blând potolește mânia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pot sa cred
sunt in aceeasi situatie
doar ca, eu am primit mai devreme cadou de Craciun, daca ii poti spune asa
ce nota ai luat daca nu te superi?

| Ɗєℓυѕιση a răspuns:

Invata mai mult...
Si incearca sa o ajuti cu orice poti.
Spune-i ca iti pare rau.

| LolaMona a răspuns:

Fă-i un cadou și încearcă să îi acorzi atenție

| TFKatarina a răspuns:

Invata mai mutl, fa exercitii si arata-i ca-ti dai silinta.Usor,usor se va rezolva.Iar daca nu te deranjeaza intrebarea: ce mpta ai luat in teza? big grin

| Bang10 a răspuns:

Învață la mate sau arata-i ca esti interesat, ca ai inteles de ce e supărată si chiar iti pare rau! Incearca sa o ajuți cu orice!