Buna carmen, am citit tot ce ai scris aici si am acelasi sentiment ca si tine. Nu esti paranoica, este normal sa iti pui intrebari cand se intampla asa ceva. Daca nu ai putut deschide usa in acel moment inseamna ca era inchisa pe dinauntru + ca ai gasit si lucruri schimbate pe acolo este aproape clar ca cineva a fost in apartamentul tau. Daca as fi in locul tau inainte sa intreb ceva as face o investigatie sa fiu sigur pe ceea ce voi spune. Pune o camera in apartament, lasa ceva care crezi ca va fi mutat, iar dupa ce ai o dovada (asta in cazul in care mama ta are ceva de ascuns ) poti vorbi cu ea si o pui in fata faptului implinit si nu are cum sa se mai ascunda. Mult succes si sa speram ca totul este in regula.
Posibil sa fi fost atat mama ta sau chiar tatal tau, nu stii inca si nu poti acuza pe nimeni.
Dar, daca intr-adevar au fost parintii tai, cred ca poti sa-i ajuti indirect, salvandu-le casnica, prin mutatul tau definitiv, acolo in apartament, ca ei sa nu-l mai poata folosi la ocazie...
Cred ca este cazul sa te desprinzi de fusta mamei si sa te muti la locul tau, esti mare, ai nevoie de intimitate atat tu cat si ei.
De multe ori intr-o casa unde nu se discuta, problemele se adancesc si casnicia se rupe.
Muta-te in apartamentul tau si da-le spatiu parintilor tai!
A venit vremea sa realizezi ca esti adult si cum ai si propriul spatiu, trebuie sa inveti sa le respecti alor tai intimitatea, asa cum ei au facut cu tine, oferindu-ti propria ta locuinta.
Faptul ca mama s-a oferit sa te ajute cu bani nu inseamna ca au miros de mita, posibil sa o faca pentru ca esti copilul ei drag si vrea sa te ajute, cum ar face orice mama, mai ales daca isi permite.
Nu sari sa tragi concluzii sau sa actionezi, daca cumva unul din ei a avut o aventura, acum nu o mai are iar tu, categoric poti contribui din plin la rezolvarea definitiva a lor.
Nu uita! Si parintii tai au nevoie de initimitate!
Mi-a luat ceva sa citesc asta dar ar trebui sa fi putin suspicioasa si cel mai simplu mod ar fi seara cand luati cina sa spui ceva gen "sti ce m-am gandit asa aiurea? ca ei fost tu atunci in apartament" dar ca si cum ar fi in gluma si daca se vede o fata putin speriata ar trebui sa iti schimbi butucul de la usa.dar in general ar trebui sa iti schimbi butucul.