Buna carmen, am citit tot ce ai scris aici si am acelasi sentiment ca si tine. Nu esti paranoica, este normal sa iti pui intrebari cand se intampla asa ceva. Daca nu ai putut deschide usa in acel moment inseamna ca era inchisa pe dinauntru + ca ai gasit si lucruri schimbate pe acolo este aproape clar ca cineva a fost in apartamentul tau. Daca as fi in locul tau inainte sa intreb ceva as face o investigatie sa fiu sigur pe ceea ce voi spune. Pune o camera in apartament, lasa ceva care crezi ca va fi mutat, iar dupa ce ai o dovada (asta in cazul in care mama ta are ceva de ascuns ) poti vorbi cu ea si o pui in fata faptului implinit si nu are cum sa se mai ascunda. Mult succes si sa speram ca totul este in regula.
Mi-a luat ceva sa citesc asta dar ar trebui sa fi putin suspicioasa si cel mai simplu mod ar fi seara cand luati cina sa spui ceva gen "sti ce m-am gandit asa aiurea? ca ei fost tu atunci in apartament" dar ca si cum ar fi in gluma si daca se vede o fata putin speriata ar trebui sa iti schimbi butucul de la usa.dar in general ar trebui sa iti schimbi butucul.