anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut am o poveste destul de complicata de spus.M-am indragostit nebuneste de o fata si parca as fi in transa toata ziua, greu fac sa scap de fluturii din stomac si sa nu intru pe facebook sa vad pozele cu noi doi.Practic eu si ea suntem singurii olimpicii din clasa noastra, socio-umane repsectiv istorie.Eu am luat locul 1 anul trecut si anul asta locul 2 si ea a luat anul asta practic nu simteam nimic decat invidie pentru ea dar ca sa vezi. Dupa toata povestea asta am mers intr-o excursie impreuna in Franta si acolo ce sa vezi dupa doua zile m-am indragostit.In autocar am stat foarte mult,ea venea langa mine pe scaun si adormea usor pe umarul meu,am vb foarte mult si mi-am dat seama ca e o persoana deosebita.Dar s-a mai indragostit cineva de ea, insa aici era alta diferenta, el venea si se aseza langa ea nu ca in cazul meu si vroia sa discute.Cand vedeam chestia asta eram extrem de gelos.Nu stiu daca accepta lucru asta sa ma faca gelos sau doar asa.in timpul asta ne-am atasat si mai mult si am vrut sa o iau de mana pe strada si a zis ca nu e nevoie, m-am simtit cumplit, nu mai intelegeam nimic.Cand am ajuns mi-a spus ca baiatul acela se indragostise de ea dar ea nu, am ajuns la discutia despre el din intamplare.Nu stiu daca sa ii zic ca sunt si eu indragostit de ea, pentru ca mi-e frica ca nu e reciproc.Ce sa fac? Ea peste tot zice ca sunt destept si ma lauda, si ea a fost prima care a venit si m-a luat de brat pe strada in excursie si in autocar m-a sensibilizat.Dar totusi ceva ma face sa cred ca nu e reciproc pentru ca vb cu multi baieti destul de prietenoasa

13 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Daca esti indragostit nebuneste, ai putine sanse. Trebuia sa iti controlezi sentimentele si sa le "dramuiesti", nu sa le dai drumul inainte de termen. Daca e asa cum zici, ca parca ai fi in transa (si ea este stapana pe sine), nu iti vei putea controla actiunile si foarte probabil te vei alege cu un esec. Eu zic mai bine sa nu ii spui nimic deocamdata si intre timp fa tot posibilul sa revii cu picioarele pe pamant. O parere...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intreab-o daca vrea sa se combine cu tine doar asa ca sa aiba o relatie, tinand cont ca e singura ai o sansa, fii mai indraznet.

| alex6519 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mersi sper sa nu ma fac de ras si sa zica la alti colegi sau prietenii.Nu stiu daca sa ii zic face to face sau pe fb sau yahoo, ori mobil.

| Aide a răspuns:

Nu poti sta asa... Spune-i. Cine stie poate si ea te place

| AndaluziaM a răspuns:

Mdea vrea mult din prima si nusidaseama ca te raneste spune-i totul risca

| Behappy11 a răspuns:

Zii in fata si punct. ce o sa se intample o sa se intample

| alex6519 a răspuns (pentru Behappy11):

Mersi cred ca o sa ii zic indiferent de riscuri

| Behappy11 a răspuns (pentru alex6519):

Ok sa-mi spui cum a reactionat

| Nicolina95 a răspuns:

Ar fii bine sa-i spui ceea ce simnti,indiferent de reactia ei,trebuie sa stie,o sa te simnti si tu mai usurat stiind ca iai spus adevarul. Daca este sociabila cu mai multi baieti nu inseamna ca este cu toti,asa sunt fetele de acuma,vor sa fie in centru atentiei mereu,dar nu o sa fie asa mereu,nici nustii,poate si ea simnte la fel, dar asteapta sa faci tu primult pas.Te sfatuesc sa-i spui tot, si eauo incetisor, explica-i pe larg cum s-a intamplat, fetelor le place sa le vorbesti despre cum te-ai intragostit de ea.NU te descuraja ca poate sa nu fie aceleali sentimente, cel putin eai spus ceea ce simnti si ea isi fa schimba comportamentu fata de tine, de acum depinde de ceea ce simnte. Fauo acuma cit inca nu este prea tirziu si nu ti-a luat-o altul si vei regreta mult.

| alex6519 a răspuns (pentru Nicolina95):

Mersi pentru raspuns mi s-a parut cel mai concret, daca ai timp poti sa imi spui mai multe pe mess alex_steaua200835@yahoo.com

| Nicolina95 a răspuns (pentru alex6519):

Am timp, poti sa ma intrebi orce.
Mess nu am, nu-mi place deloc aceasta retea de socializarehappy

| alex6519 a răspuns (pentru Nicolina95):

Ok,lasam messul.Din punctul tau de vedere o fata se comporta obisnuit cu un baiat mergand cu el de cot pe strada, facandu-i complimente gen, esti destept si foarte simpatic, sau in autocar se aseaza si adoarme linistita pe umarul meu, sau chiar simte ceva fata de mine? Faza e ca si celalalt baiat se aseza des langa ea si vroia sa vb dar ea nu venea niciodata langa el.Totusi vorbea cu el si se uita in acelasi timp la mine si ma vedea ca sunt gelos si avea o satisfactie.Iar astazi vorbeam de excursia asta si am ajuns la baiatul asta si stia ca el s-a indragostit de ea dar vorbea fara niciun fel de interes de lucrul asta. Ceea ce vreau sa spun este ca in cazul meu nu am fost eu cel care am insistat sa stam atat de mult timp impreuna, ea a venit cu complimente si gesturi, iar mai de mult tot ea m-a intrebat ce as prefera de la o fata, sa ma cucereasca ea pe mine sau sa o cuceresc eu pe ea, iar eu i-am zis ca as prefera sa fiu eu cel cucerit.Dar in timpul ala nu simteam nimic pentru ea.Cred ca trebuie sa ii zic acum ca imi plc de ea, pentru ca eu cred ca si-a dat seama pana la urma.

| Nicolina95 a răspuns (pentru alex6519):

Dupa ceea ce mi-ai povestit, cred ca si ea te place oarecum.Cel mai bine este sa vorbesti neintirziat cu ea si sa-i spui ceea ce simnti.Eu cred ca nu vei avea un raspuns negativ, daca ea a inceput cu complimente si chestii de genu, cred ca si ea citusi de putin da tot te place, si mai cred ca daca o sai propui sa iesiti de citeva ori sigur nu te va refuza si va incepe si ea sa te caute si sa-ti spuna sa esiti.Asa ca nu perde ocazia si vorbeste cu ea,da nu pe retelele de socializare, vorbest fata-n fata, o sa fie mai bine si discutia se va termina cu brio.Ea posibil sa-si fi dat seama, da asteapta sa faci tu primul pas, deci GRABESTETE sa nu se plictiseasca si sa nu-i atraga atentia celuilant baiat care s-a indragostit de ea.Succes si spune-mi si mie cum a decursc convorbirea cu fata repesctivahappy