| Matheas_Danio_Coltea_1997 a întrebat:

Salut! Am o prietena care uneori este seaca…o intreb ce are si spune nimic, daca insist zice ca e trista, dar fara motiv. Cum sa o ajut? Ii sunt mereu aproape. Si ce pot sa i raspund la: bine, ok, da, nu, etc

Răspuns Câştigător
| Alexis1202 a răspuns:

Încearcă sa ii câștigi încrederea, nu oricine se deschide atât de ușor. Fi alături de ea in continuare, dacă ea îți spune,, nu am nimic ‘’ tu spune-i,, ok, nu pun presiune pe tine dar te văd puțin trista, dacă te pot ajuta cu ceva eu sunt aici pentru tine’’. Încerci cat vezi ca se poate.

6 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

Nu poți face multe lucruri dacă ea nu se descarcă, este inchisa. nu prea ai ce schimba la ea, oricât de mult ai încerca.
Încearcă să ai o discuție serioasă cu ea si sa ii spui ce te deranjează. Lucrul pe care îl face este foarte urat.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-o mai întreba. Atât de des. Las-o în lumea ei.

| Mopmop a răspuns:

In cazul in care esti baiat poate ea simte ca tu vrei sa fii mai mult decat"prietenul" ei si poate e satula ca ti-a dat semne ca nu te place.
Ca o paranteza ideea mea este ca sub nici o forma un barbat si o femeie pot fi prieteni!
Absolut aproape intotdeauna la un moment dat apare un interes sexual macar dintr-o parte.

| Matheas_Danio_Coltea_1997 explică (pentru Mopmop):

Nu-mi doresc mai mult de prieteni…Efevtiv e ce mi am dorit…o persoana alături de mine…daca incerc sa o cuceresc o voi pierde…doar ca uneori e seaca si nu stiu ce sa-i zic

| gabriel2004o a răspuns:

Pai dacă nu se deschide nu ai ce face.Trebuie sa discuți cu ea legat de asta în cel mai serios mod. Sau sa vorbești cu bff-ul ei
Dacă problema persistă zic sa o lași.Sunt șanse sa se descarce la altul și după cum suna nu e prea ok(pentru ca orice om are o limită)
În relație trebuie sa fie încredere, comunicare și suport
Dacă nu exista atunci unu din cei 2 are alte scopuri