Încearcă sa ii câștigi încrederea, nu oricine se deschide atât de ușor. Fi alături de ea in continuare, dacă ea îți spune,, nu am nimic ‘’ tu spune-i,, ok, nu pun presiune pe tine dar te văd puțin trista, dacă te pot ajuta cu ceva eu sunt aici pentru tine’’. Încerci cat vezi ca se poate.
Nu poți face multe lucruri dacă ea nu se descarcă, este inchisa. nu prea ai ce schimba la ea, oricât de mult ai încerca.
Încearcă să ai o discuție serioasă cu ea si sa ii spui ce te deranjează. Lucrul pe care îl face este foarte urat.
In cazul in care esti baiat poate ea simte ca tu vrei sa fii mai mult decat"prietenul" ei si poate e satula ca ti-a dat semne ca nu te place.
Ca o paranteza ideea mea este ca sub nici o forma un barbat si o femeie pot fi prieteni!
Absolut aproape intotdeauna la un moment dat apare un interes sexual macar dintr-o parte.
Nu-mi doresc mai mult de prieteni…Efevtiv e ce mi am dorit…o persoana alături de mine…daca incerc sa o cuceresc o voi pierde…doar ca uneori e seaca si nu stiu ce sa-i zic
Pai dacă nu se deschide nu ai ce face.Trebuie sa discuți cu ea legat de asta în cel mai serios mod. Sau sa vorbești cu bff-ul ei
Dacă problema persistă zic sa o lași.Sunt șanse sa se descarce la altul și după cum suna nu e prea ok(pentru ca orice om are o limită)
În relație trebuie sa fie încredere, comunicare și suport
Dacă nu exista atunci unu din cei 2 are alte scopuri