| DrXan14 a întrebat:

Salut, am o problema.Acum cateva luni am umblat cu o fata "A.", ea a pus suflet in relatia noastra, dar eu nu prea, stateam cu ea cu scopul de a ma razbuna pe fosta mea. A era cam obsedata de relatia noastra, adica ma cam dispera si am ranit-o spunandu-i niste lucruri pe care acum le regret.De atunci pana in prezent nu am mai vorbit, acum am intrat in vorba cu ea si ne intelegem chiar foarte bine, sincer o iubesc, dar ea ma considera doar un prieten foarte bun, nimic mai mult. I-am zis ca o iubesc, si i-am zis ca regret tot ce am facut, a zis ca ma iarta, si ca si ea ma iubeste.Aseara am scris un status pe mess, ceva gen "o iubeeesc lume, o iubeeesc si nu imi pasa ce credeti voi" oh go on, iar fosta mea prietena m-a intrebat cine e, si eu i-am zis. Iar fosta s-a razbunat pe mine, spunand la o persoana secretul ei, persoana aia fiind si el cel mai bun prieten cu A, si ei au fost impreuna in trecut. Tipul ala s-a certat rau de tot cu A, si A i-a zis ca-l iubeste si chestii de genul, ceea ce a dururt si inca mai doare, si nu stiu sincer ce sa mai cred.Nu trebuia sa-i spun fostei mele pe cine iubesc, A s-a suparat pe mine, desi nu recunoaste asta direct, dar imi dau seama, si ea vrea neaparat sa se impace cu acel tip, as vrea sa o pot ajuta sa se impace, dar nu stiu cum.Am ajuns sa o iubesc enorm pe A, si aseara mi-a cerut sa ma impac cu fost mea, ceea ce n-am sa fac.Eu o vreau pe ea, dar ea il vrea pe tipul ala crying, ma simt foarte prost. Puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi? Va rog frumos... (dau funda la cel mai bun sfat si voturi la toate.)

Răspuns Câştigător
| Julieღ a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea, sa ii spui sincer tot ce simti si ca regreti faptul ca ai ranit-o candva. Poate iti da o sansa, dar daca "fostii" incearca sa iti "bage coada" intre voi e clar ca rezultatul e cel pe care l-ai scris tu. ea ti-a spus ca te iubeste si imediat dupa acel "secret" a zis ca il iubeste pe fostul si ca vrea cu el. Cred ca cel mai probabil e confuza si nu stie ce (sau mai bine zis pe cine) sa aleaga.Acum trebuie sa intri tu in joc si fa-o sa uite pentru un moment de fosti, foste, secrete, raniri etc. si spune-i ce ai pe suflet si de ce crezi ca meriti o a 2-a sansa. Crede-ma comunicarea e cea mai importanta.
P.S. Lasa si status-urile la o parte, si vorbeste fata in fata. =)
Iti urez succes, si sper ca ti-am fost de folos!

4 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

1 Corinteni 13. Citeste, poate inveti ceva de acolo si poate te va si ajuta in viitor sa fi aproape de persoana iubita.

| Ecea a răspuns:

Razbunarea este arma prostului.

| RoXx_4194 a răspuns:

Deci... vorbeste cu ea. Zii ca nu-ti pasa de fosta ta. Zii ca pe ea o iubesti. Zii ca nu-ti pasa de fostul lui A si ca esti in stare de orice ca sa o ai inapoi. Zii pur si simplu tot ce simti si fi cat mai sincer cu putinta. Succes! Sper sa va impacati. :*

| DrXan14 explică:

Stiu, asa este, ai dreptate, si da, sunt un prost.