Curios. din ceea ce ai scris inteleg ca esti o persoana organizata ceea ce este un lucru bun. Insa daca imi permiti un sfat. Nu ar fi mai bine sa te concentrezi pe alte aspecte ale vietii legate de varsta ta? Si mai ales sa incerci sa iti iubesti parintii asa cum sunt ei cu defecye si calitati? Cauta in ei niste peiwteni si vezi intai: poate comportamentul tau influenteaza cumva reactia lor? Ca un ultim sfat daca imi permiti: fii un copil cuminte si iubitor si multe oportunitati vor aparea in viitor! Mult succes iti doresc!
Draga mea, nu te mai stresa pentru problemele părinților! Și treaba asta cu nr cine ți le-a băgat in cap? Colegii de scoala? Este o prostie! Gândeam și eu ca tine, eu in fiecare vineri când plecam cu al meu din casa ne certam la cuțite! Și am ajuns sa numai plec vinerea de acasă! Pt ca am făcut aceeași trebuie ca tine, am început sa caut ceva ce nu era de căutat. Certurile dacă sunt sa se întâmple se întâmpla oricum, nu e ceva ce poți tu sa controlezi. Din lucruri mari sau mici, depinde de cum menajează perechea treaba asta, și mai depinde și care este cauza certurilor lor. Mi-am pus in cap, ca ziua de vineri este o zi ca oricare alta. Si totul a fost perfect normal. Scoate-ți astea din cap sa nu îți influențezi și părinții cu energia asta. Apoi ar sa creadă și ei trebuie asta, și chiar vor face sa fie certuri interminabile din tot felul de prostii. Iar tu ca copil, te-aș sfătui dacă nu poți face nimic in a ameliora cearta, discuțiile părinților. Te-aș ruga sa te ferești, nu face bine psihicului tău. Care deja cred ca a început sa fie afectat, din moment ce cauzi sa dai vine pe ceva pentru ca părinții tai nu se mai înțeleg. Stai departe de lucrurile astea, când poți. sa fi plecată de acasă, sa îți pui căștile in urechi! Asta e tot ce poți face. Nu caută vinovații pentru ca singurii vinovați care sunt. sunt părinții tai. Noapte buna!
Nu cred ca este vreun motiv anume pentru care se intampla chestia asta.Cred ca este doar o coincidenta, dar depinde si de perspectiva ta si ce fel de persoana esti(de exemplu daca esti o persoana care crede in destin si chestii de genul atunci incearca sa gasesti o solutie dar opinia mea este ca e doar o coincidenta)
ĄŇÐİ întreabă:
anonim_4396 întreabă: