| Nev3r a întrebat:

Am o problema. Astăzi am văzut-o pe nevastamea ca vorbea cu un băiat. Si cand am mers la ea. A început să imi zâmbească. Ce as putea sa cred?

12 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Asa cum suntem noi barbatii, asa sunt si ele. Chiar mai rau. Obisnuieste, te! Priveste partea frumoasa.

Răspuns utilizator avertizat
| Bizon95 a răspuns:

Daca nu iti zambeste de obicei, adica niciodata nu se bucura ca te vede, eu i-as pune centura de castitate:
https://www.okazii.ro/centura-de-castitate-cu-lacat-in-fata-a192693161
ca sa fii sigur, paza buna trece primejdia rea;)

| ywar a răspuns:

Daca pregateste cadou de Mos Niculae o destrabalare in 3? Adica tu sa nu poti sa faci nimic si ala sa o lucreze pe nevasta-ta, tu doar sa te uiti.

| gemeni6226 a răspuns:

Ai putea sa crezi ca nevasta ta cand a zis da a zis da ca te iubeste si vrea sa traiti impreuna pana la adinci batrineti.Dar nu a jurat ca nu o sa mai vorbeasca altul cu nimeni de persoana masculina.Tu daca ai indoieli inseamna ca nu ai destula incredere in tine.Acel baiat ar fi putut fi oricine si te asigur ca in urmatorii 45-50 de ani de casnicie sotia ta o sa mai vb cu destui barbati dar asta doar atit inseamna si nimic mai mult.Atit timp cit simte ca este iubita si apreciata.Da dar ai grija sa nu distrugi cu gelozia ceea ce simte pentru tine.Eu in viata mea nu am fost geloasa pe sotul meu pentru ca eram mereu convinsa ca ma iubeste si ca am toate calitatile sa ma iubeasca si sa nu vrea pe alta.

| FaraNume1245 a răspuns:

Ai putea să crezi orice - de la "e o zi absolut obișnuită" la "nevastă-mea a plănuit cutremurul din '77".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uneori vrea să te inducă in eroare, si ea văzând ca te panichezi nu mai poate de fericire. =)
Si mie imi place să fac asta desi sunt băiat. Imi place sa ma prefac ca vorbeam de cel care vine la noi. =)
In cazul tău, cel mai probabil, are chef de glumit. Prefa-te si tu de față cu ea.winking

| slayer09 a răspuns:

Numai tu stii ceea ce a putut sa zica prin asta, pentru ca e sotia ta, tu o cunosti, tu sa te uiti in adancul relatiei voastre si sa iti dai un raspuns, nimeni altcineva nu te poate ajuta. Analizeaza situatia relatiei tale, vezi ce lipseste la relatia ta, vezi ce trebuie, vezi pe ce baza merge relatia ta, si fa un calcul, restul e poezie big grin

| MagicOneT a răspuns:

Poti s-o intrebi cine este respectivul...

| Andra9pk a răspuns:

N-o mai lasa sa vb cu altii laughing daca ai barbat, nu mai vb cu altul.

| Cannibal a răspuns:

A zâmbit pentru că te-a văzut?
Tu nu ai zâmbi dacă ai sta de vorbă cu cineva de sex opus și ai vedea că se apropie soția ta de tine? E un gest normal să zâmnești în momentul în care vezi un om care-ți place.

| OctavianSps a răspuns:

Ce varsta avea respectivul baiat?