anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema cam mare daca pot spune asa, m-am despartit de iubita mea azi care e minora sa tin cont de asta, dar cu care nu am intretinut nici o relatie sexuala. Ne-am vazut o singura data, m-am despartit pentru ca nu ma vedeam impreuna cu ea si simteam ca nu e ce trebuie pentru mine. Problema mare e ca tot imi bate apropouri ca se va sinucide si mi-e frica sa nu o faca si ma tem sa nu intru eu cel vinovat pentru asta. REPET. Ne-am vazut doar odata si ne-am sarutat de cateva ori, atat.

9 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

E treaba ei dacă sare de pe bloc de la etajul parter. Nu te va găsi nimeni niciodată vinovat pe tine.
Îți vezi frumos de treabă și dacă nu se potolește, o anunți că o s-o dai în gât la meliție pentru șantaj.
În plus, nici măcar nu contează dacă are 17 ani dacă ați avut sau nu contact sexual. Dacă era să fi fost, deja e trecută de vârsta de consimțământ (15 ani), așa că nici măcar pentru asta nu ai fi fost vinovat de nimic.

| T0T a răspuns:

Ție îți e frică pentru tine și nu îți pasă de viața ei. Foarte frumos.
Chiar și așa, nu ai de ce să fii găsit vinovat pentru așa ceva. Nu ai îndemnat-o în mod direct la suicid.

| Freya1 a răspuns:

Dacă o să ii dai apa la moara si o sa o tot pupi in fund o sa continue cu amenințările.Chiar dacă poate suna răutăcios nu prea e problema ta de ce face ea cu viata ei, ca doar nu ii pui tu stringul de gât.
Ea are deja 17 ani, deci aproape majora iar tu abia 22, deci abia 5 ani intre voi asa ca tu nu prea ai ce sa patesti.

| cristimihailov a răspuns:

Cati ani ai?

| bius123 a răspuns (pentru cristimihailov):

Eu 22, ea 17

| bius123 a răspuns (pentru cristimihailov):

Dar repet, nu am intretinut nici o relatie sexuala, cum am spus ne-am vazut doar odata si ne-am sarutat de cateva ori. Nimic mai mult.

| cristimihailov a răspuns:

La rece vorbind, ai trei optiuni:
1. Incerci sa o intelegi si sa continui mai departe (cedand unor santaje sentimentale care in viitor ar putea sa reprezinte calcaiul lui Ahile)

2. O faci pe ea sa fuga (te day gay, cu niste boli bts, faptul ca iti place sa faci pipi pe ea, rahaturi din astea) astfel incat ea sa vrea sa fuga de tine

3. Ceri ajutorul parintilor ei

Mai vezi vreo optiune?

| adryang78 a răspuns:

Nu trebuie să te simți tu vinovat pentru alegerile ei. Mă îndoiesc că va ajunge la un asemenea gest extrem, ca să-ți iei viața este nevoie ca unul dintre cele mai puternice instincte primare, cel de supraviețuire, să oscileze puternic către zero.
Dacă, prin absurd, va face asta, este dovada unei labilități psihice ale cărei rădăcini nu ai cum să le afli, dar care NU au legătură cu tine. Iar tu, personal, NU poți fi găsit vinovat din niciun punct de vedere legal.
Vezi-ți de viața ta și nu te mai gândi.

| NarcisIfrim a răspuns:

Nu face asta bai frate, doar cauta atentie din partea ta, crede-ma.
intreb-o vrei sa iti aduc franghie sau benzina, ai 22 de ani fii barbat
mi s-a intamplat si mie asta, nu baga in seama chestia asta, sa faca ce vrea, nu esti tu responsabil de ea.