anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema cu mama; cum sa o conving sa ma lase sa-mi acord mai mult timp in ceia ce priveste scoala adica sa ma lase sa scriu, sa invat, sa citesc fara sa ma deranjeze pentru ca ea vrea sa o ajut mai mult si chiar daca fac un pact cu ea adica sa o ajut o perioada iar apoi sa ma lase nu se tine de cuvant vreau sa o fac sa inteleaga cat de importante sunt rezultatele mele la invatatura in ceia ce priveste viitorul meu. va rog raspundeti-mi cat de repede puteti

Răspuns Câştigător
| Stancu_Darius_1995 a răspuns:

Zi asa mami vreau sa invat te rog lasa-ma

3 răspunsuri:
| Park1Suin a răspuns:

Potrivit nenumaratelor Certificate, Documente, copilul are dreptul sa invete.

| ILoveMusic25 a răspuns:

Pai roag-o sa te lese sa inveti pentru ca in viitor sa fi ceva in viata... Nu ca ceilalti puturosi si roag-o pana te lasa...

| ionandreea97 a răspuns:

Si maicamea ma pune sa fac o groaza de treaba prin casa fara sa-i pese ca mai am si de invatat+ca trebuie sa mai am grija si de sora mea mai mica. Crede-ma ca stiu cum este sa ai multe de facut si sa nu prea mai gasesti timp de invatat si de teme. Daca mama ta s-a obisnuit cu ajutorul tau va fi greu sa o convingi sa te lase mai usor. Eu incerc sa-mi gasesc timp si de invatat cu toata treaba pe care o am. De exemplu poti incerca sa-ti inveti seara, cand mama ta nu te pune sa o ajuti. Sau mai poti ncerca sa-ti faci o pate din teme chiar in clasa, in pauze si din start vei avea mai putine teme cand vi acasa.
Ca un ultim sfat poti incerca sa te organizezi cu treaba si sa fii cat mai eficienta. Astfel economisesti timp pretios de invatat. Stiu ca e greu si ca poate mama ta s-ar descurca si cu mai putin ajutor din partea ta dar ia-o ca pe o incercare. Multa bafta!