| Wordofthanks a întrebat:

Am o problema eu acum 2 saptamani am cunoscut un baiat, tipu este dragut, amabil deci totul intre noi a fost ok ne-am sarutat de multe ori el pe mine iar acum cate-va zile am fost la o cafenea acolo ne-am comportat ca doi iubiti deci ma adora m-a pupat si m-a imbratisat de multe ori dar ieri l-am intrebatdaca suntem impreuna si daca ar vrea deoarece i-am zis ca faptul ca ne-am sarutat mi-a dat impresia ca suntem impreuna si nu mi-a mai raspuns la mesaje si nici la telefon oare de ce cu ce am gresit si l-am sunat si azi si tot nu a raspuns nu mi-a mai dat nici-un semn de viata oare de ce cu ce i-am gresit sad ma ajutati cu niste sfaturi acord funda!

Răspuns Câştigător
| IsabelaIssa a răspuns:

Avea de gand sa se distreze cu tine, fara obligatii. O relatie presupune si obligatii, si se pare ca el nu asta cauta. Indreapta-ti atentia catre altcineva. Mai bine sa afli mai devreme cu cine stai de vorba decat sa fie prea tarziu. De obicei trebuie sa intrebi inainte de a ajunge la sarut, ce vrea de la tine. Bafta!

| Wordofthanks explică (pentru IsabelaIssa):

Dar dar nu stiu parea ca imi acorda atentie adica saptamana asta urma sa ne uitam la un film sambata la el acasa si mna nu stiu ce sa mai inteleg sad

| NoRegretsxx a răspuns (pentru Wordofthanks):

Sambata, la el acasa, film, cum suna scenariul asta? Netflix and chill!

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Un baiat acre saruta o fata numai dupa doua saptamani de cand o cunoaste, sigur nu vrea o relatie, ci doar o aventura bazata strict pe placere si lipsita de implicatii si obligatii. Tu ai gresit ca desi ai acceptat sa fii sarutata de un baiat pe care abia il cunosteai, fara nici un fel de sentiment, doar pentru distractie, ai avut impresia ca asta inseamna, doar in cazul tau, ca vrea o relatie si nu o aventura. Adica a parut ca accepti oa aventura si apoi a parut ca te-ai razgandit. Lasa-l in pace, a fugit, fiindca nici un baiat nu vrea ca femeia care se lasa sarutata fara sentimente, doar pentru placere, sa ii devina partenera stabila.

| RAY a răspuns:

Omul a vrut sex fara obligati, cand tu iai spus ca vrei o relatie s-a trezit ca are o reesposabilitate care nu o vrea el, atunci incepe sa intre in carapacea lui si face pe indiferentul

| AliGab a răspuns:

Nu stiu cat ai gresit tu (din punctul meu de vedere nu ai gresit cu nimic) dar cert este ca el a fugit. Si daca a fugit, lasa-l sa fuga...nu il mai cauta dar nici nu il mai accepta daca vine iar la tine, nu cred ca vrei sa fii "roata lui de rezerva"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu raspund la telefoane cand imi e sila.