| F6x5 a întrebat:

Salut, am o problema gen am fost in acest weekend la o petrecere si am tot fost întrebat de mama persoanei care m-a invitat, daca sunt gay. Mi-au mai spus si unii prieteni daca sunt
Problema e ca eu chiar nu am nicio treabă cu alti băieți, iar eu consider ca am un comportament normal

6 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Nu- i baga in seama, acum e lamoda sa pui intrebari din astea aiurea.

| AnemonaP a răspuns:

Crezi ca, daca ai avea un comportament anormal ar insemna ca esti homosexual? Este o intrebare, nu inteleg de ce te-ai simti prost. Este o orientare sexuala, nu te-a intrebat daca esti handicapat happy

| Eireann a răspuns (pentru AnemonaP):

Se spune "persoana cu dizabilitati" si nu suntem cu nimic mai prejos decat ceilalti deci nu vad deloc de ce e asa mare insulta sa te intrebe daca esti handicapat, infirm sau invalid. Si in plus avem cele mai bune locuri de parcare.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut! Este c am ciudat cum de te a intrebat mama persoanei care te a invitat adica gazda daca esti gay, ai facut tu ceva care lor le-a dat de banuit ca ai fi de alta orientare sexuală? Ca sa fim seriosi nu i ti dai seama imediat cum intră cineva pe ușă ca este gay, asta se vede din gesturile tale din comportament din discutii, eu sincer consider o jignire colosala si o nesimtire din partea mamei prietenului sa te intrebe asa ceva chiar daca ea asta crede trebuia sa o țina pentru ea fiind strict părerea ei, dar ea te a intrebat intre 4 ochi? Sau de față cu ceilalti invitati?

| F6x5 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Sincer, nu-mi aduc aminte excat, dar cred ca mai era o fata, si suferea dupa un bou si i-am zis să-l dea draq si ca nu merită sa plângă pentru nimeni
Oricum m-am simțit foarte prost

| 1997onur a răspuns:

Ciudata