| larisacazacu a întrebat:

Salut, am o problema in familie. tatal meu a decedat acum 3 ani. mama mea s-a recasatorit. am inpresia ca nu ne mai atrage atentia mie si surorii mele. nu locuieste cu noi locuiesc doar cu sora mea. dar vine in fiecare zi la noi si ne da bani de cheltuiala. nu ne lipsets enimic. dar imi lipeseste ea

Răspuns Câştigător
| superdorex a răspuns:

Din pacate, trebuie sa treci peste tot si sa il accepti pe cel care traieste cu mama ta! Oricum el niciodata nu va putea sa iti inlocuiasca tatal, asta e clar! Totusi eu zic sa vorbesti cu mama ta, trebuie sa aveti o discutie ca intre femei si sa-i zici ce ai pe inima! Trebuie sa inteleaga ca voi doua valorati mai mult decat o suma de bani... aveti nevoie de afectiunea unei mame!

2 răspunsuri:
| cosmin333 a răspuns:

Imi pare rau ca iti spun dar calitatea mamei tale lasa de dorit.Nu pot sa nu spun ca imi pare sincer rau pentru tine pentru ca nu ma pot pune in situatia ta. Cred eu ca daca i-ai spune mamei tale tot ce simti ar fi mai bine si ar incerca sa fie mai responsabila.Ar trebui sa te bucuri pentru ca si-a refacut viata dar a facut asta cu un pret destul de mare...

| larisacazacu explică (pentru cosmin333):

Da.uneori ma gindesc ca este dreptul ei sa isi refaca viata.dar ma simt foarte prost stiindo cu un alt barbat in afara de tatal meu