Comportament complet de copil razgaiat si nebatut.
De ce ai vrea sa-ti vezi mama nefericita, doar pentru ca nu vrei sa asculti si sa faci tu, ceea ce iti cer parintii sa faci?
Eu cred ca trebuie lucrat la comportamentul tau si sa nu-ti bagi nasul in treburile oamenilor mari.
Este recomandat să nu se locuiască împreună cu oamenii violenti. Oamenii violenti trebuie să locuiască în pădure, departe de oamenii civilizați până când le va veni mintea la cap si până când vor avea o inimă de om.
Bănuiesc că mama ta nu a încheiat actele cu omul acesta. In cazul asta este recomandat să se despartă. Căci din pricina aceasta Dumnezeu nu vă va binecuvânta casa, familia, relațiile dintre voi.
N-ai treabă de răzbunare; uită de ea. Stai de vorba cu mama ta și spune-i ce ai pe suflet; poate că va ține cont și de nevoile tale, si nu doar de plăcerile ei...
Cu cât mai mult îți recomand să stai de vorba cu Dumnezeu si în privința aceasta. El te poate ajuta mai mult decât o poate face mama ta; El este dornic să te ajute mai mult decât dorește mama ta.
Apropo, cati ani ai?
Buna! Orice ar face tatal tau vitreg, nu trebuie sa te razbuni. Daca faci asta gandeste te ca ii faci rau simamei tale, nu doar lui. Daca sunt de 4 ani impreuna iti dai seama ca nu ii este usor sa se desparta de el. O sa isi rezolve singuri problemele, nu trebui sa faci ru ceva. Si legat de minciunile tatalui tau vitreg, mama ta ar trebui sa te creada pe tine daca aveti o relatie buna.
Pai daca a si lovit-o mama?
Trebuie sa o intelegi, sunt momente tensionate.
Fii tu mai 'matură' decat ei si asteapta..nu o sa tina la nesfarsit..mama ta o sa ia o decizie pana la urma.
Nu e o idee buna sa te răzbuni. Crede-ma, am fost acolo. Încearcă sa vorbești cu mama ta, in privat, spune-i ce te deranjează și vezi ce are de zis. Dacă nu te asculta ea, vorbește cu unul dintre bunicii tai sau un unchi/o Mătușa in care ai încredere. Chiar dacă nu se schimba nimic, e important sa vorbești cu cineva despre asta. Razbunarea chiar nu e o soluție
anonim_4396 întreabă: