| Cosmin1991 a întrebat:

Am o problema,
M-am despartit in urma cu 2 ani sau chiar mai bine de o fata pe care am iubit-o cu adevarat avand o relatie de 18 luni si de atunci tot incerc sa imi gasesc pe cineva pe care sa iubesc si sa ma iubeasca si nu reusesc. Primesc doar aventuri cea ce nu imi place ca sunt foarte sentimental si pun repede suflet.
Exista vreo rezolvare in aceasta situatie?
MUltumesc

6 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Dragostea si respectul au multe in comun. Atat una cat si cealalta trebuie castigate. Ele nu se pot impune. Ca sa castigi dragostea, ca si respectul de altfel, trebuie sa lucrezi la personalitatea ta. Sa ai niste merite personale, o anumita valoare a ta ca persoana. Restul vine de la sine.

| Georgyyyyyyy a răspuns:

Buna.da exista o solutie..in ziua de azi nu trebuie sa mai pui asa mult suflet pana nu analizezi sa vezi cu ce fel de fata stai de vorba, cel putin cand stai cu cineva trebuie sa analizezi sa vezi daca merita sau nu...nu toate fetele sunt la fel..cu siguranta vei gasi si fata potrivita dar cand ai asemena cazuri de aventuri sau fete care pun orgoliu si sunt nepasatoare ar trebui sa fi indiferent fata de ele si sa stii sa fi cel destept sa nu te mai lasi prada sa zic asa sa stii cum sa treci peste asta si sa pui si tu orgoliul sentimentelor...atunci cand trebuie sa fi cu o fata trebuie sa iti dai seama ce fel de persoana e si daca are rost acea relatie sau nu dar nu te lasa o sa mai gasesti fete care te merita si au suflet! fii curajos si mergi inainte ca exista si fete cu sufletul bun si asa cum ti-o doresti u

| mikilaina a răspuns:

Buna Cosmin aceasta situatie poate fi remediata intr-un proces de consiliere psihologica. Este necesar pentru a te cunoaste mai bine, pentru a analiza impreuna cu psihologul unde gresesti de primesti numai aventuri, poate ca chiar tu cauti acest lucru? sau poate experienta amoroasa este deficitara? Intrebari sunt mult, raspunsurile le gasesti singur si/sau impreuna cu un psiholog. Pentru ca internetul este o caracteristica a tinerilor, topexperti.ro este o platforma de comunicare care ofera consiliere psihologica online. Incearca sa cauti ajutorul unui profesionist! Mult succes

| RamooNebunik a răspuns:

Si eu pun repede la suflet dar nu iti fa probleme intr-o buna zii vei gasi din nou fata potrivita happy ...Viata merge inainte asa ca traiesteti-o vei gasi tu fata potrivita dar trebuie sa ai timp happy

| LightxD a răspuns:

Rezolvari ar fi thinking pe acea fata nu cred ca ai cum s-o recastigi asa ca rezolvarea vine simplu de la tine trebuie sa mai cauti o fata care sa fie asa cum iti doresti tu si cand o gasesti pastreazo :d

| Catalina_Laura_1995 a răspuns:

Buna! Nu sunt prea multe fete care vor o relatie de lunga durata. Sunt doar fete care cauta aventuri de o noapte. Daca ti-ai iubit fosta prietena cu adevarat ar trebui sa te reintalnesti cu ea. Si sa-i ceri o a doua sansa daca ai gresit tuwinking Sper ca te-am ajutat