Da-l naibii de mesaj. Sanse bune sa iti dea ghosting. Cel mai practic ar fi sa faci chestia asta in viata reala. Eventual undeva in public, cu riscul de a te face de cacao. Sau daca e vorba de mesaj, scrie-i o scrisoare. Bag-o intr-un pachet alaturi de un trandafir de-ala conservat (https://www.floridelux.ro/......iogenati/) sau ceva similar.
E greu man, nu stiu pe unde umbla, a trecut atata timp, cu scrisoarea si trandafirul m-am gandit si eu dar nu am cum sa ii le dau, este maicasa si sorsa care o manipuleaza si mai ales ca maicasa nu ma sufera deloc si daca sa spunem ca ii le las acasa sunt toate sansele sa le gaseasca cine nu trebuie,, bine puteam sa pun pe cineva sa ii le dea dar nu stiu pe unde umbla
Hmm, daca zici ca a dat-o pe metale ar merge ceva cadou de profil. Aici te-as putea ajuta in mare cu ceva shop-uri online de la noi, dar... pana la urma cel mai important e sa poti purta o discutie sincera cu ea.
Ai putea incerca sa vorbesti cu cineva din mediul ei care sa o caute dar sa para din intamplare care sa dicute diverse cu ea dar printre ele sa intrebe si- Mai stii ceva de x? Poate afli ce atitudine are acum fata de tine fara sa te umilesti degeaba.