Te-ai gandit ca poate chiar sunt atrase de tine, poate ai un farmec aparte de le "vrajesti" in halul asta. Poate, au o familie, un sot, dar nu sunt satisfacute si vor si ele un pic de actiune. Poate este mai tanar si vor ceva mai proaspat .Ce sa zic?! Oricum nu vad care este problema in asta? Nu mi se pare un capat de tara ca te plac niste femei.
Nimeni nu poate intelege in totalitate o femeie.te inteleg perfect Sa ne bucuram ca ne-am nascut barbati.
In primul rand, cati ani ai? Esti tinerel din ce am citit pe aici. Femeile de la o anumita varsta cred ca isi pierd abilitatea de a cucerii si recucerii, unele sunt chiar disperate de acest fapt.40 de ani este o varsta la care o femeie trebuie sa aiba o familie, iar daca aceasta este singura, cauta sa isi (re)faca viata cat de repede posibil.
Cat despre doamna de 45 de ani. Are o minte putin cam sucita. Te vedea ca un gigolo? Eu asa cred.
Da o femeie de 18 ani nu ai gasit sa te plateasca? E normal ca femeile de 40 45 ani sa vrea copii mai tineri, asa cum si noi la 60 ani o sa vrem fete de 20, ba chiar si la 40 ani o sa vrem, asa e si cu ele, chiar daca au familii, copii etc etc mai vor si ele aventuri sa-si mai aminteasca de tinereata
Acuma parerea mea e ca nu trebuie sa le ratezi daca arata bine, adica daca femeia arata bine la 40 ani sau 45 de ce sa nu-i faci un cadou?
Tu crezi ca de noi nu s-a luat nici o femeie? de mine profesoara de romana cand aveam 14 ani ea 26 si acum cativa ani o femeie de 38 care arata mai bine decat fiesa cu, care aveam o relatie.
Femeile de 40 ani sunt mai bune ca 5 de 20 cine stie ma aproba
Ai dreptate hummer sunt inhibate unele dintre ele. Asta e putin cam plinuta, adica putin, dar e de treaba femeia frate... Are vreo 47 parca
Daca ai face sex cu ea, iti va cadea in gol, sigur! Stai cuminte, n-are rost.
Da' tu cati ani ai?