Haha, parintii tai vor sa petreaca o zi impreuna, sa-si aminteasca de cum s-au intalnit, de cum (sic!) ai aparut tu... si de alte cele. Intelege si tu, ca suntem toti oameni si avem niste nevoi, poate ar fi bine sa vorbesti asa, mai pe ocolite, cu taica-tu, sa-i zici daca nu vrea si ca in unele seri sa vii mai tarziu acasa...
Nu sunt un expert, dar cred ca au si ei nevoie de niste timp fara tine, adica sa stea doar ei 2, intre 4 ochi, ar fi mai bine sa ramai acasa
Ma da ce sa faceti voi 3 baieti cu parintii tai?! ..adica mai bine mergeti singurei si parintii tai singurei nu?
Totusi are dreptate tatal tau, voi sunteti ''hultani''.
Mai bine mergeti separat, cumparati 5 kg de carne si mergeti cu bicicletele la o margine de padure si faceti un foc, ascultati muzica etc.
Si totusi doar stii ca, cu parintii nu poti sa te distrezi .
Asculta-mi sfatul. :3
Pai daca ei stau de joi pana duminica ai tot timpul din lumeeeeeee. De ce nu va luati bicicletele si faceti voi un gratar singuri ca nu-i greu sa intorci o carne si daca ai 18 te doare-n pix de ce zic ai tai ca esti major. si cu parinti e naspa rau.
Pai pleaca dupa ce pleaca ai tai si cand ajungi acolo le zici ceva in genu ...surpriza...sau mi-a fost dor de voi si nu mai puteam rezista despartiri..si spui ca iti era urat sa vii singur asa ca ai luat cativa prieteni..si mai spui tata fa si tu un gratar ca ne e foame dupa atata drum..si..sper ca te-am ajutat..si..bft
Si inchipuieti ca pun in aplicare planul spus de Zenithf (apropo si eu tot la asta ma gandeam ). oamenii sunt in "plin avant muncitoresc", nu de alta dar sa-si aminteasca vremurile comuniste si ..hop apare fecioru' SURPRIZAAAAAAAAAA. ar fi tare faza.
nu stiu cum tu dar eu si multi altii abia asteptam sa plece ai nostri de acasa si sa... ne facem si noi de cap
inspiratie
Poate parintii tai vor sa stea singuri si serios, la 18 ani nu poti sa te duci fara un adult la gratar?
Baga strambe cu ..hai va rog este vara, o sa puna si ei bani, de ce nu ati vrea?! ...depinde acum na, tu ii cunosti
Daca chiar ar fi sa nu ma lase ce scuza se le zic la prieteni.e greu sa spun ca nu ma lasa pur si simplu pentru ca nu cer cine stie ce si nu ar fi un motiv intemeiat sa nu ma lase
Spune-i ca te faci de ras in fata prietenilor si ca le-ai promis. la mine mereu tine bafta cu parintii tai