anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut!

Am o problema si cred ca asta e cea mai potrivita categorie.
Ei bine, problema mea cred ca este una legata de mindset, ego, sau frustrare... nici nu stiu cum sa ii zic. Cand eram mai mic, credeam ca dragostea este mai simpla. Adica, intalnesti o fata si te placi reciproc, dupa totul vine de la sine. Cand am mai crescut am vazut ca este mult mai mult de atat. Ce ma deranjeaza sau nu pot sa trec peste este concurenta. Inainte nu credeam ca o fata poate sa aiba asa multi pretendenti. Nu percepeam asa. Am tot auzit ca sunt unele tipe ce primesc peste 20-25 de mesaje pe zi sau tentative de abordare, chiar si mai mult de atat. Ei bine pe mine chestia asta ma "inmoaie". Pur si simplu avand chestia asta ca o fata ce o plac are atatea optiuni ma face sa cred ca nu voi fi suficient de bun sa ma aleaga pe mine. In viata de zi cu zi nu am fost niciodata cel mai bun la ceva. Am fost de la mediu in sus, dar nu cel mai bun. De exemplu la scoala am fost premiant, dar nu cel mai destept sau la fotbal am fost ales capitan, dar nu eu eram cel mai bun din echipa.
Iar recent o ultima intamplare cu o tipa mi-a pus si mai tare capac. Dupa ce ne-am cunoscut si am crezut ca in sfarsit o sa reusesc si eu sa fiu ales de cineva, ea s-a distantat brusc si a pus punct, intr-un moment in care totul era roz. Mi-a spus ca nu ar fi pregatita pentru relatie, dar eu cred ca a intalnit pe altul mai bun. Asa am simtit, nu stiu daca m-a mintit sau nu.

Pur si simplu nu stiu cum sa trec peste chestia asta cu concurenta la fete. Gandul asta ca trebuie mereu sa demonstrez ma irita la culme. Timpul trece iar eu tot nu reusesc sa gasesc o solutie. Nu mai sunt mic acum, am 26 de ani si mi se pare din ce in ce mai greu.
Daca m-ati putea ajuta cu cateva sfaturi as fi recunoscator. happy

7 răspunsuri:
| Denisa0954 a răspuns:

Consider că o fata care primește 25 de mesaje pe zi asta si cauta de fapt. O fata care e la locul ei si nu iese in evidenta prin ceva anume si are 25 de pretendenti, un băiat bun nu ar vrea o lângă el.
Nu cauta sa fii cel mai bun in ceva anume, cauta sa fii cea mai bună variantă a ta încât să fii tu mulțimit de persoana ta, ca mai apoi sa poata si ceilalti sa fie mulțumiți de tine. Nu incerca sa ti pierzi identitatea ca sa mulțumești standardele date de unul sau de altul pentru ca niciodata nu o sa reușești să fii cel mai bun.
Poate si de asta ai inceput sa ai sentimentele alea de frustrare pentru ca ai incercat mai mult sa mulțumești pe altii in loc sa o faci pentru tine.
În legătură cu fata respectiva, las o acolo in trecut. E mai bine asa. Nu vrei sa cauti răspunsuri la întrebări care nu au rost in prezent.
Ai 26 de ani și nu ai trait degeaba până acum, sunt sigura ca ai trecut prin momente care au adus la maturizarea ta de acum.
Un sfat pentru tine, ca sa concluzionez, lasa trecutul în urma, lasa le pe fetele cu 25 de pretendenti pentru ca fiecare este bun in felul sau. Lucrează sa fii cea mai bună variantă a ta si nu te mai lasa copleșit de ce se intampla in jurul tau si incearca sa asimilezi doar lucrurile bune din tot ce se intampla, iar pe cele rele lasa le undeva in spate si spune doar ca au fost niște hopuri care te au ajutat să devii individul care esti azi, care vei deveni maine.

| MondaytoMondayimIn a răspuns:

Unde este scris ceva și pentru tine! Nu te mai stresa și nu încerca sa pari prea disperat după treaba asta atunci când faci cunoștința cu o noua fata. Sunt multe care profita de lucrul asta, pentru ca le place Atenția și le place sa vadă ca pot sa manipuleze. Asta le da încrederea aia in ele și din cauza asta la sf tu rămâi singur. Pt ca ele văd ca ești o fire slaba și oricine poate sa te manipuleze. Ai 26 de ani, cred ca la anii tai nu ar trebui sa mai ai gândirea asta, cum ca nu ești cel mai bun. Orice faci in viața, fa pentru tine! Nu pentru x și y. Cine este sa fie al tău. va fi! Și când îți e greu și când au succes. Nu trebuie sa fi cel mai bun un toate! Trebuie sa fi cea mai Buna varianta a ta, nu cea mai buna varianta din cele 30 pe care le are fata aia sexy! Încearcă sa fi mai tare, sa ai multă încredere in tine! Și niciodată numai face greșeală sa faci Comparație intre tine și celălalt băiat! Fiecare are calitatile lui. Am o vorba care ma ajuta de fiecare data când ma simt jos. Un șut in fund este un pas înainte.winking curaj

| Gia23 a răspuns:

Buna, sunt fata, primeam 25 de mesaje zilnic inainte, dar nu erau de alea cu tenta, erau legate de cercuri de prieteni, de faptul ca sunt microbista, discutii legate de serviciu, eram, ca sa zic asa "populara", o tipa care face asta, nu este emotional pregatita pentru o relatie, ti-o spun, am 34 de ani si abuzam de contexul media social tocmai pentru ca nu voiam o relatie si vorbeam, cand cu unul, cand cu altul, fara a ne vedea, desigur, acum un an, am simtit deodata ca sunt indragostita de unul dintre cei mai buni prieteni de-ai mei, m-am temut ca voi distruge o prietenie frumoasa, dar mi-am luat inima in dinti si i-am zis, suntem de un an impreuna si e cea mai frumoasa si matura relatie pe care am avut-o si totul a venit chiar de la sine, azi putin, maine mai mult, pana am ajuns sa stabilim ziua nuntii, ideea e ca, acum nu mai primesc niciun mesaj si asta pentru ca nu am mai incurajat atentia inutila, o fata cand stie ce vrea, chiar nimic nu mai conteaza, plus ca, oameni care "se vor da" la noi, vor fi o viata, nu trebuie sa vezi ca fiind concurenta ta, poate nu ai incredere in tine pentru ca nu primesti validare de la ea, faptul ca ti-a zis din senin ca nu e pregatita de o relatie, este adevarat, dar ma tem ca nu este pregatita de o relatie cu tine, exact asa am fost si eu inainte de actualul, m-am vazut cu un tip, minuant, m-ar bate Dumnezeu daca i-as reprosa ceva, dar, pur si simplu, nu m-am putut atasa de el, probabil undeva in background-ul mintii mele, nu eram constienta ca sunt indragostita de actualul, dar cum mi-a dat o sansa, am fost pregatita de tot, de nunta, copii, ratelaughing), sfatul pe care vreau sa ti-l dau e sa stabilesti bine pentru tine proportiile relatiei, cat dai si cat primesti, dar, eu pot zice cu siguranta, ca fetele nu renunta la baietii buni pentru ele, decat daca apare cineva care chiar le-a sucit mintile, nu stiu ce vrei tu, dar ar fi bine sa move on, sper ca esti ok!

| Freya1 a răspuns:

Hai sa iti spun o chestie ce poate cumva te va trezi.
Într-adevăr fetele sunt de obicei căutate, sunt petite de către mai mulți băieți dar iti garantez ca din 25 de mesaje pe zi mult mai bine de jumătate sunt trimise doar din interes sexual, restul de la prieteni si cele mai puține pentru a forma o relație sinceră și din aia de cele mai multe ori nu sunt ceia ce cauta ele.
Fetele sunt construite pentru a primi atenție, cum voi băieți va doriti sa experimentați din punct de vedere sexual cat mai mult Asa ca, nu ai cum sa schimbi asta.Tot ce poti sa faci e sa găsești o fata la locul ei si cu capul pe umeri, ce sa vrea la rândui o relație nu cat de multa atentie ca sa se simtă speciala.

| Mosotti a răspuns:

Pai nu mai avea gandul asta. Tu stai cu una si vezi cat tine, cat nu mai tine, adios, alta la rand asa cum fac si ele.
Daca nu treci de concurenta, asta este, ghinion, ce sa zic, intr-un sistem concurential e normal ca cel mai bun sa castige. Inseamna ca nu esti suficient de bun la fizic, si mergi cu ce ai, n-ai ce face.

Daca te iubeste nu se uita la altul, insa sa ajunga sa e iubeasca, daca arati suficient de bine fizic, te va iubi, daca nu, nu.
Viata merge inainte si cu ele si fara, ce-ti faci atatea probleme pana la urma?!

| Alesia1234 a răspuns:

Buna! Cred ca la tine problema este una de incredere.Nu ai suficienta incredere in tine, probabil din cauza ultimei tale relatii despre care ne-ai vorbit.Nu trebuie sa disperi.E normal sa nu ai incredere in tine daca fata aceea ti-a taiat aripile fix cand credeai ca e sansa ta.Probabil (asa cum ai spus si tu), ultima ta relatie ti-a pus capac si ti-a distrus orice urma de speranta si incredere in tine.Nu trebuie sa incerci sa concurezi cu alti baieti.Mai degraba concureaza cu tine insuti. Daca vei concura cu alti baieti, incercand ca tu sa fi cel mai bun, vei ajunge sa fi si mai dezamagit.Te vei autodistruge fara sa iti dai seama.Continuand in stilul acesta, vei ajunge sa dezvolti o obsesie pentru perfectiune, fara ca tu sa iti dai seama.Perfectiunea nu exista.Dar exista cea mai buna versiune a ta.Incearca sa ai mai multa incredere in tine.Plus ca o fata serioasa va intelege ca nu poate fi nimeni perfect, cum nici ea nu este perfecta.O fata cu capul pe umeri, nu va alege perfectiunea (sau mai degraba ceea ce pare perfect)deoarece e destul de inteligenta sa isi dea seama ca nu exista perfectiune. Sper ca te-am ajutat cat de cat. laughing

Răspuns utilizator avertizat