Asta ar trebui sa vorbesti si cu ea. Ma refer sa-i prezinti "optiunile" si sa decideti amandoi. Din moment ce-ti doresti sa va faceti viitorul IMPREUNA, este normal sa-l si incepeti IMPREUNA. In ce priveste parintii tai, ar trebui sa le explici, ca ei ar trebui sa te sustina, nu sa te "doboare". Nu consider ca e cazul sa le atragi atentia ca "Si voi ati fost exact la fel.". Nu de alta, dar eu sunt impotriva exemplelor luate din alte relatii. Ce merge sau nu merge intr-o relatie, poate merge sau nu, in alta relatie. Dar, trebuie sa inteleaga ca rolul lor este unul de sustinere. Iar tu, trebuie sa-ti dai seama ca este vorba de viitorul TAU nu al lor. TU decizi ce faci cu viata ta, nu trebuie sa urmezi drumul pe care-l aleg ei pentru tine. Din acest motiv, eu iti spun sa vorbesti si cu ea foarte serios. Ca este si viitorul ei, la urma urmei Dar, nu-i pune problema in genul "Daca nu te accepta eu renunt la ei si gata!". Pentru ca atunci s-ar putea sa dea ea inapoi, pe ideea "Nu pot sa-l las sa renunte la familia lui.". Foarte multe persoane vad asa lucrurile. Explica-i ce simti pentru ea, ce-ti doresti pe viitor, cum vezi tu lucrurile. Si impreuna, veti decide ce sa faceti. Cert e ca, nu are rost sa te lupti cu persoanele care ar trebui sa te sustina, daca vezi ca nu vor sub nici o forma sa inteleaga si punctul tau de vedere si-l vad doar pe al lor. Un lucru, insa, sa fi constient: exista riscuri orice varianta ai alege. Vorbind cu ea, exista riscul sa se distanteze nedorind sa fie responsabila de o posibila rupere a ta de restul familiei. Luptand cu ei pana-i convingi(daca-i convingi vreodata) exista riscul sa o pierzi pana reusesti. Alegand sa pleci si sa te duci cu ea(unde o fi) exista riscul sa nu fie chiar o relatie "Pana cand moartea ne va despartii" si sa-ti fie foarte greu sa te intorci la familie. Constient de aceste riscuri, ideile de baza sunt urmatoarele: 1. Trebuie sa vorbesti si cu ea, pentru ca-i si viitorul ei in joc. 2. Ei, ca parinti, ar trebui sa te sustina neconditionat. 3. TU alegi ce drum urmezi in viata acceptand, atat consecintele pozitive, cat si cele negative ale alegerilor tale.
Ms mult pentru raspuns.Am vorbit cu ea si tot timpu imi spunea ca sa avem rabdare ca spera sa fie bine si etc, sa asteptam ca poate ai mei o sa asi schimbe parerea ceea ce nu cred niciodata am vorbit si de faptul ca sa lasam totul in urma si sa mergem departe de tot ceea ce mi-a spus ca daca pana la urma nu o sa avem alta solutie atunci vom face asa ceva.Sincer ma gandesc tot timpul dar inca nu am ajuns la o rezolvare pentru ca as vrea sa fie bine pentru toti dar oricum speranta moare ultima si cat pot am sa ma zbat pentru ca merita.
Mai ai o sansa! http://adv.justbeenpaid.com/? r=rh2h7V6zGi&p=jssbooster14 poti simplu sa lucrezi de acasa. nu trebuie sa stii calculator, decat sa tastezi! bafta!