Inteleg ca ai reusit sa fugi. Ai descuiat usa si ai iesit in strada. Si? Ce a urmat? Te-a prins si te-a adus inapoi in casa? Sau cum? Te-a abuzat (batut) acolo in strada? E foarte neclara faza asta.
Foarte interesanta povestea.
iar eu te cred
in legatura cu baiatul,nu vreau sa ma ascund
si eu sunt la fel de rau de gura cu cei
din jur
dar
daca fac asta
o fac din prea mult stres
ceva ma copleseste
ceva ma depaseste
si am iesiri de astea
in rest toti in jurul,meu
vad cum ma lauda,
ca as fii un baiat bun,ascultator,chestii de astea
nu sunt usa de biserica
sa revenim
chiar nu trebuia sa aiba acea soarta baiatul ala,dar asa a fost dat de la dumnezeu,nu ai ce face
daca zici ca problema asta te bantuie de cativa ani,
sunt convins ca o sa te mai tina
stii cum se zice vorba aia
"sa nu faci vreo prostie, sa te am pe suflet"
ai pe suflet chestia asta
e greu de sters
oricum
incearca sa te amesteci, intre prieteni si distractie sigur o sa ti treaca
dar ce, mai zici de mine?
am avut o iubita acum un an si ceva
atunci am avut o relatie cu ea, de doar o saptamana.
si in ziua de azi imi sta gandul la ea,
si parca o iubesc ca in prima zi
oare sunt nebun?
Ai gresit categoria scumpa, trebuia sa o pui la aberatii si imaginatie mult prea bogata.
Apropo, sotia ce-ti mai face?
http://www.tpu.ro/......a-deci/;;)
Da...cam urât pentru tine (la fel şi pentru el). Gândeşte-te! N-a fost vina ta, încearcă să uiţi.
Când îţi aduci aminte "spune": "aşa a fost să se întâmple, nu e vina mea".
Numai bine!
Bine ca nu ma crezi.Ma bucur din suflet.
Mda,psihologii isi fac treaba dar nu le pasa de suferinta ta!
Ma rog,, iti refaci viata
Sa fi fost in locul tau, doar admiram "peisajul": el mort... gandindu-ma cat a suferit inainte sa dea coltu' si faptul ca merita asta iar la final un ras malefic "mwuhahaha" )))))
Buna! Deci nu te gandi la sta nu era vina ta...a venit momentuls a moara oricum totii vom muri intr-o zii! asa ca zambeste
inca ceva Eu vreau sa ma fac pshiholog si o sa imi pese de suferinata altora
:*
Poti sa iesi cu prietenele, si sa le rogi sa te ajute sa uiti de asta, sa faci niste activitati distractive in timpul liber si sa incerci sa nu te mai gandesti la intamplarea asta.
E o amintire urata chestia asta. am si eu cateva amintiri la care gandesc ca ar trebui sa fac altfel, dar trebuie sa mergem inainte. Toate in viata asta se intampla cu un scop, nimic nu e la intamplare. daca vrei sa povestim mai multe id mess al meu e brg_dexter Daca nu, e ok, sper sa intelegi ca nu a fost vina ta si nu ai motiv sa te invinovatesti pe tine
Draga mea, stiu ca suferi si imi pare rau, si eu am trecut prin ceva f dureros.Nu ai cum sa uiti asa usor....insa cu timpul trece, incearca sa faci lucruri frumoase, sa iti ocupi timpul asta ajuta f mult..Sa nu te invinovatesti, nu e vina ta.asa a fost scris ca el sa moara.nu ai tu nici o legatura.Cum ne este scris! te pup
Dorinta de a fii pedepsit nu ti-o poate imputa nimeni, oricine in locul tau simtea la fel, impaca-te cu tine, uita de pedepse cand altii iti gresesc si trage invataturi de minte din intamplarea asta, succes in continuare
Poate te simti vinovata ca ai dorit sa i se intample ceva rau.Eu cred ca el ascundea ceva, avea vreo problema de se comporta asa.Nu vroia sa te piarda, totusi daca tu nu ai stiut decat tarziu cum este el cu adevarat.Asta dovedeste ca s-a abtinut sa arate in fata ta ce fel de persoana este.Tu incearca sa gandesti pozitiv, nu te invinovati!
Esti tu mai sensibila. Sincer nu am avut rabdare sa citesc tot tot ce ai scris, dar daca este prima iubire aia nu se uita niciodata. Uite de exemplu eu nu pot uita privirea primei fete. Inca mai tin la ea dupa o groaza de timp de cand m-am despartit de ea. Si uneori imi e dor dar asta e viata.