Sunt inchisi la minte, nu ai cum sa-i strici viitorul doar prin faptul ca esti trans. daca va iubiti trebuie sa treceti peste parerea lor si sa mergeti inainte.la un moment dat oricum ea n-o sa mai depinda de parinti si-o sa puteti face ce vrea.
ce nu pricep eu e cum de iti plac fetele fiind trans? credeam ca cei trans sunt gay, poate aveam prejudecati, sorry.
N-ai ce sa faci decat sa incerci sa le dovedesti ca esti o persoana deosebita iar acest lucru o poti face purtandu-te exemplar cu ea si incercand sa ajungi la ei si sa te porti si acolo impecabil. Eu ii inteleg si pe ei intr-o masura... dar fericirea fetei ar trebui sa fie pe primul plan.
Băiat transgender = fata la nastere, baiat acum
Mama, ce misto
Baiat transgender = fata care si-a schimbat sexul in baiat.
Iti dai seama)))), sunt destui care practica asa ceva, cine stie cum dau eu sau tu de asa ceva in viitorul apropiat, bwahahahah
Nu glumesc, mi se pare genial
Persoane transgender celebre: http://twentytwowords.com/transgender-celebrities-who-are-blazing-trails/
Fiecare cu opinia lui/
Nu ati fost multumiti in corpul vostru, voi astia trans? Sfatul meu este sa va vedeti de viitorul vostru si de relatia voastra.
Esti diferit si de asta va fi foarte greu sa te accepte. Singurul lucru care te-ar ajuta in relatia cu ei ar fi ca ei sa te cunoasca mai bine, sa vada cum esti tu cu adevarat; doar atunci e posibil sa treaca peste diferente si sa te accepte asa cum esti.
Nu trebuie sa iti fie rusine ca esti transgender la urma urmei cati nu sunt transgender in muzica
Sigur ca tu daca esti transgender ar trebui sa iubesti o persoana de acelasi sex insa tie iti place o persoana de sex opus tu nu ai specificat ai fost baiat si ai devenit fata sau cum s-a intamplat in fine tu stii mai bine ce iti place fiind transgender da dar sa stii ca astia nu se iubesc niciodata cu cei de sex opus ci cu cei de acelasi sex logic firesc
Nu am nimic cu nimeni dar tu strici viitorul fetei, mai ales dacă părinții ei nu sunt de acord. Când o părăsești părinți nu o vor primi și vei fi blestemat de toți și viață frumoasă nu vei duce!
Deci fie încerci să convingi prin bună-purtare fie te retragi și găsești pe unii care să te accepte. Sfatul acesta ți l-aș fi dat și dacă erai normal.
Multă sănătate!
Trebuie sa invatati sa traiti cu asta. Un psihoterapeut (deschis la minte) poate ajuta.
Persoanele transgender ar trebui sa se bucure de respect ca orice alt om.
Si in societatiile mai tolerante ca ale noastre persoanele transgender au probleme cu dicriminarea, hartuirea, saracia, refuzul asistentei medicale, violenta etc. La noi e si mai complicat.
E greu... Imi pare foarte rau, nu am intalnit asemenea situatie. Tot ce as putea spune este sa le explici situatia, e greu ca mai tarziu va veti dori copii si nu veti putea face. Sa nu va pese de parerea lumii si fiti voi insiva!
Apropo, in caz ca o sa urmeze o serie de commenturi a unora inchisi la minte care o sa spuna ca nu esti normal, ca esti bolnav ca o sa arzi in iad etc. Ignora-le.