| alyn21 a întrebat:

Salut
Am o relatie cu o fata de ceva timp,ma inteleg bine cu ea, dar familia mea nu este de acord cu ea pentru ca este saraca.
Ce ma sfatuiti sa fac?

Răspuns Câştigător
| JustForUs a răspuns:

Uneori. Ceea ce cred parintii nu este pe placul nostru. Ar trebui sa te ghidezi dupa inima. Fa ce crezi tu ca e mai bine. Daca tu o iubesti si ea te iubeste, nu o lasa nici in ruptul capului, indiferent de ce spun ai tai. Iubeste-o in continuare cum ai facut-o si pana acum.Mai tarziu vei vedea ce-ti rezerva viitorul. Mult succes! :-)

15 răspunsuri:
| marinush123 a răspuns:

Daca o iubesti, ignora ceea ce le place si ce nu parintilor tai.

| marinush123 a răspuns:

Sa ramaii cu ea desigur

| neutrino a răspuns:

Fa-te si tu sarac, pentru a fi amandoi egali, si in acest fel familia ta va fi multumita. Daca nu, fa-o si pe ea bogata.

| Laurretta a răspuns:

Fa-i pe ai tai sa inteleaga ca nu te deranjeaza faptul ca ea este saraca si cu timpul sa te renunte la ideea lor si o sa accepte faptul acesta.

| cristina1099 a răspuns:

Spuele parintilor tai ca pentru tine nu contaza daca e saraca sau bogata spune-le ca o iubesti si nu poti renunta la ea

| lovely11 a răspuns:

Esti sigur ca asta este motivul.Conteaza mult si contextul.Adica daca e saraca, are acces la educatie? Merge a scoala/liceu etc.isi doreste sa-si depaseasca conditia, invata bine, se straduieste etc? Daca raspunsul este DA, atunci le poti spune asta parintilor tai.
Daca raspunsul este NU, ma tem ca ei au dreptate si ar fi mai bine sa renunti la relatia asta care nu are nici un viitor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Afla unde isi tin ai tai averea, fur-o si apoi doneaz-o (de preferat mie, ca tot am venit cu ideea). Masina, televizor, expresso, telefoane, tot. Da-le de pomana. Cand veti ajunge la fel de saraci ca si familia fetei cu care esti, parintii tai nu vor ma avea nimic de obiectat. Bafta.

| Addush a răspuns:

Lupta pentru cine iubesti big grin!

| Maxim96 a răspuns:

Ramai cu ea!

| Cam_ATat_Elly_Sh_1998 a răspuns:

Eu zic sa vorbesti intai cu parinti tai si daca tot nu sunt de acord lupta pentru ea si demonstreaza-le ca uh chiar o iubesti si vezi ce se intampla...si rari baieti ca tine. Bravo!

| Latinmoon a răspuns:

Buna!
Ignoara ce spun ceilalti conteaza ce simti tu cu adevarat, daca ti cu adevarat la cineva lupti pentru el conditia este ca si el sa simta la fel! puppy dog eyes
Good luck!

| pisoias a răspuns:

Nu conteaza ce vor parintii.Important e ce vrei tu.Desi as spune ca nu tii suficient daca ne intrebi pe noi ce sa faci.Si apoi parintilor poti sa le spui ca "saracia e o boala molipsitoare".

| iubesc a răspuns:

Buna. Ce conteaza ca e saraca? daca va iubiti nimeni si nimic nu va poate desparti. Plus ca nu e ea de vina ca s-a nascut saraca si impreuna ve-ti gasi o solutie sa o duceti bine. Ai grija de ea si iubeste-o ca poate fi singura sincera din viata ta, nu vei mai intalni una ca ea.

| alyn21 explică:

Maica-sa la lasat pe taica-su si parintii mei zic ca o sa faca si ea la fel, adica ce se naste din pisica tot soarece mananca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu esti iubit cu saracia ei ci cu ea, nu esti iubitul familiei ei ci al tinerei.