| MelescanuGabi1 a întrebat:

Am o relație de 2 luni cu o fata. Totul bine si frumos pana ieri cand vine la mine si imi zice ca se simte roată de rezervă doar pentru faptul ca cu o lună înainte am incercat cu o altă fata, iar ea m-a refuzat. Dupa asta prietenia mea cu acea fata s-a răcit si am inceput sa vorbesc cu iubita actuala, unde ne-am apropiat si am format o relație. Eu pe iubita actuală o iubesc foarte mult si tin la ea ca ochii din cap, nu as putea sa o consider niciodată roată de rezervă cum se considera ea. E diferită de toate. Diferită in sensul bun. Ce as putea face? E aiurea sa vrea sa se despartă din motivul asta.

Răspuns Apreciat de Editori
| Hannah06 a răspuns:

Daca zici ca ai inceput o relatie la o luna dupa refuzul primei si ea a aflat de asta, ma gandesc ca poate nu s-a mai simtit asa speciala sau poate se compara cu tipa aia, avand probabil niste probleme de incredere in propria persoana. Poti sa ii zici ca te bucuri ca s-a intamplat asa ca altfel nu ai fi cunoscut-o pe ea.

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Paranoee proastă din partea ei, sincer. cine știe ce conexiuni și-o fi făcut în cap de a ajuns la o asemenea concluzie laughing

| darrio2007 a răspuns:

Probabil tu nu realizezi comportamentul tau vizavi de ea. Posibil ca ea chiar sa se simta asa cum spune.

| SilentRain a răspuns:

I-ai tradat încrederea, situația e mai dificila acum
Tu doar poți sa ii arăți ca ții la ea și ca nu îți bați joc
Dar dacă nici asa nu merg lucrurile mai bine o lași

| minrest a răspuns:

Vezi ca nu ai pus intrebarea bine. O cunosteai pe actuala, dar ai curtat o alta fata, cu aia nu ai ramas, si ai intrat in relatie cu iubita actuala, care simte ca tu de fapt ai fi vrut-o pe prima. Dar se intelege ca erai cu actuala, si ai incercat sa o cuceresti pe alta. Pune intrebarea din nou, ca sa nu te necajesti degeaba.

| JicaContra a răspuns:

TREBUIE sa faci ceva total iesit din comun ca sa ii arati cat o iubesti, ce al fi acel ceva, habar nu am, aduci o formatie si ii canti o serenada in fata balconului, faci o sesiune de BDSM cu ea dominatoare, cunnilingus, etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci in timp ce erai cu actuala ai cautat sa incerci si alte ape sa vezi daca prinzi ceva. Meriti sa-ti dea papucii.

| MelescanuGabi1 explică (pentru anonim_4396):

Înainte cu o lună am incercat cu altă fata. si după o lună mi am format relația cu actuala

| anonim_4396 a răspuns (pentru MelescanuGabi1):

Atunci doar vrea sa-ti dea papucii cat mai repede. Femeile gasesc motive sa se descotoroseasca rapid.

| Tonobil a răspuns:

Si daca fata nu te refuza care ar fi fost situatia?
Clar e ca actuala nu a mai avut incredere in tine.Probabil avea mereu suspiciuni asupra relatiei

| Tonobil a răspuns:

Si tu ai incercat la alta doar dupa o luna de relatie.ce ar putea intelege si ea
Daca nu erai prins era alta treaba

| Tonobil a răspuns (pentru Tonobil):

Ah sorry am inteles intrebarea..am inteles gresit.Deci tu inainte cu o luna
Tu fa-ti datoria de iubit, dar detatasaza-te putin de relatie, sa nu suferi

| Iluminni a răspuns:

Hmm, daca vrea sa se desparta doar din atat înseamnă ca este pretext. Adică nu are legatura pentru ca trecuse ceva timp de cand incercasei cu cealalta fata, plus cele doua luni ale voastre.